ارائه مدل پذیرش فناوری بلاک چین در فرآیند زنجیزه تامین در شهرداری شیراز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 111
نویسندگان
چکیده
هدف اصلی پژوهش، این پژوهش با تدوین ارائه مدل پذیرش فناوری بلاک چین در فرآیند زنجیره تامین در شهرداری شیراز با استفاده از روش داده بنیاد بود. جامعه آماری تحقیق حاضر از خبرگان این موضوع شامل متخصصین مدیران و روسای شهرداری و اساتید دانشگاهی آشنا به موضوع تشکیل شد. روش نمونه گیری نظریه داده بنیاد، نمونه گیری نظری بود و نمونه ها با هدف دستیابی به اطلاعات جامع انتخاب شدند نمونه گیری تا اشباع نظری مقوله ها ادامه یافت. کوربین و اشتراس ۲۰۰۸ معتقدند اشباع نظری زمانی رخ می دهد که دیگر مقوله تازه ای از داده ها استخراج نمی شود. ضمنا از مصاحبه عمیق، باز و غیر ساختارمند به مدت ۶۰ تا ۱۰۰ دقیقه با هر کدام از مصاحبه شوندگان برای گردآوری داده ها استفاده شود. در مصاحبه شانزدهم داده ها به اشباع رسیدم و مصاحبه بیستم، برای اطمینان بیشتر انجام گرفت. برای اجرای پژوهش حاضر، پس از طراحی سوالات کلی و تدوین پروتکل مصاحبه، مصاحبه های عمیق با صاحب نظران انجام شد. یافته ها نشان داد که در بخش شرایط عالی، رشد و پرورش سازمانی انتقال دانش ایجاد برنامه ریزی با رویکرد فناوری، ایجاد شایستگی های نوین، شوق خدمت گذاری، کارآمدسازی، بهبود اعتماد، فعالیت های ساختاری مدیریت پایدار به عنوان شرایط علی شناسایی شدند. در بخش شرایط زمینه ای، کاهش زمان بازپرسازی، سازگاری و برنامه ریزی ایجاد دیدگاه منسجم، ایجاد ظرفیت سازمانی، بهبود خدمات، ایجاد امنیت به عنوان شرایط زمینه ای شناسایی شدند.کلیدواژه ها
مدل، بلاک چین، زنجیره تامین، شهراریمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.