نقش اخلاق کسب و کار در اجرای اقتصاد مقاومتی در ایران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_045
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 182
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار واحد تهران غرب دانشگاه آزاد اسلامی
گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ایران
چکیده
اقتصاد مقاومتی، که به عنوان پاسخی به تحریم های اقتصادی و فشارهای بین المللی در جمهوری اسلامی ایران تدوین شده است، به دنبال تحقق اقتصادی پایدار، متکی بر داخل و همچنین مواجهه با تهدیدها و فرصت های جهانی می باشد. در این مسیر اخلاق کسب و کار نقش محوری در فرموله کردن رویکردها و استراتژی ها تجاری ایفا می کند، این پژوهش با هدف بررسی نقش اخلاق کسب و کار در اجرای اقتصاد مقاومتی در ایران به اجرا درآمده است. روش گردآوری داده ها، روش اسناد کاوی و مراجعه به بانک های اطلاعاتی و روش تحلیل داده ها از نوع استنباطی می باشد. نتایج این پژوهش نشان می دهد که اخلاق کسب و کار رمز سخت کوشی و پرتلاشی در بخش تولید ب اولویت تولیدات داخلی بوده و باعث افزایش هماهنگ و هم افزای رشد اقتصادی همراه با رشد بهره وری و تقویت درونزایی اقتصاد، گسترش عدالت توزیعی و توانمندسازی افزایش مصرف کالای داخلی، کاهش مصرف کالاهای خارجی، کاهش مصارف تجملی و در نتیجه تقویت معنویت در جامعه اسلامی است. همچنین شکل گیری و تقویت اخلاق کسب و کار اسلامی نه تنها به تحقق رشد اقتصادی همراه باعدالت اقتصادی کمک می نماید، بلکه زمینه ساز رشدی پایدار و غیر شکننده می باشد. چنین فرهنگی، اقتصاد را در مسیر اصلی خود قرار می دهد و باعث می شود که علاوه بر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، پیشرفت اقتصادی در خدمت رشد معنویت نیز قرار بگیرد.کلیدواژه ها
اخلاق کسب و کار، اصول اخلاقی، اقتصاد مقاومتی، درون زاسازی اقتصادمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.