بررسی تاثیر سواد مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_034
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 372
نویسندگان
گروه مدیریت دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز ایران
گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان ایران
چکیده
در دنیای که اقتصاد قدرت فوق العاده ای دارد و چشم اندازهای مالی همیشه در حال تغییر هستند، یادگیری سواد مالی به یک ماجراجویی هیجان انگیز تبدیل شده است. سواد مالی مفهومی چند وجهی است که مجموعه وسیعی از دانش، مهارت ها و شایستگی های مربوط به مدیریت و امور مالی شخصی و تصمیم گیری آگاهانه اقتصادی را در بر می گیرد. سواد مالی اساسا تجهیز افراد به ازارها و درک لازم برای گذر داز چشم اندازهای پیچیده امور مالی است این ابزار آنها را قادر می سازد تا به طور موثر برنامه ریزی بودجه بندی پس انداز، سرمایه گذاری استقراض و مدیریت منابع مالی خود را انجام دهند. علاوه بر این سواد مالی به توانایی تجزیه و تحلیل و تفسیر اطلاعات مالی نیز اشاره دارد. در نتیجه فرد باسواد مالی باید توانایی خواندن و درک صورت های مالی، درک نسبت های مالی، ارزیابی گزینه های سرمایه گذاری و ارزیابی ریسک ها و بازده های بالقوه مرتبط با تصمیمات مالی مختلف را داشته باشند. با تقویت این مهارت های تحلیلی، افراد می توانند انتخاب های آگاهانه ای در مورد پس انداز و سرمایه گذاری پول خود داشته باشند، به طور موثر ثروت خود را رشد دهند و خطرات مالی بلقوه را کاهش دهند. از دیگر جنبه های مهم سواد مالی، توسعه مهارت های عملی برای مدیریت امور مالی شخصی است. این مهارت ها شامل ایجاد و حفظ بودجه بندی، پیگیری هزینه ها تعیین اهداف مالی و اولویت بندی هزینه ها و پس انداز است. افراد با سواد مالی در مدیریت مسئولانه بدهی، درک نرخ بهره و توسعه استراتژی هایی برای پرداخت وام ماهر هستند.کلیدواژه ها
سواد مالی، دارایی، نرخ بازده، ریسک، نسبت های مالی، بدهی، منابع مالی، صورت های مالی، نرخ بهرهمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.