توسعه و مدیریت مشاغل مرتبط به گردشگری سلامت با رویکرد کارآفرینی و اشتغال پذیری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_013
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 157
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش توانبخشی دانشگاه ازاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف اباد
کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی گرایش توانبخشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف اباد
چکیده
امروزه جهانی شدن خدمات بهداشتی به رشد شاخه جدیدی از گردشگری سلامت به نام گردشگری پزشکی منجر شده است. در میان حوزه های گردشگری سلامت، گردشگری پزشکی از سایر حوزه ها، آهنگ رشد سریع تر دارد. از این رو کشورهای زیادی در حال ایجاد و تصویب طرح های قانونی و کاربردی با هدف اجرای گردشگری پزشکی هستند. کاهش هزینه های حمل ونقل، درآمدهای بالا،انتقال فناوری و دانش قیمت های رقابتی همگی دلایلی هستند که گردشگران پزشکی را به سفر در کشورهای دوردست وا می دارد . در ایران نیز برنامه چهارم توسعه، ماده ۸۷ زمینه سازی برای حضور موثر در بازارهای جهانی و تبدیل جمهوری اسلامی ایران به مرکز رفع نیازهای سلامت و پزشکی منطقه تاکید شده است. استان گلستان به علت همسایگی با کشورهایی که از نظر سطح درمانی و پزشکی بسیار از کشور ما پایین تر هستند. همچنین این استان با بهره ندی از نیروی مجرب پزشکی و مراکز درمانی قوی چه در مرکز استان و چه در سایر شهرهای ان، می تواند یکی از بهترین مقاصد گردشگران پزشکی باشد. استان مازندران به دلیل طبیعت بینظیر، هوای پاک و دارا بودن چشمه های آب گرم در رشته کوه های البرز و همینطور استان یزد به دلیل جاذبه های گردشگری و آثار باستانی بسیار جزیی از مقصدهای گردشگری سلامت در ایران می باشند.کلیدواژه ها
گردشگری، سلامت، بهداشت و درمان، کارآفرینی، اشتغالمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.