شناسایی واولویت بندی عوامل موثر بر موفقیت در اجرای سیستم های ERP با استفاده از رویکرد تصمیم گیری چند شاخصه (مورد مطالعه: گروه مپنا)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: CEMCD02_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 177
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید رمضانی

استادیار عضو هیئت علمی دانشگاه شهاب دانش قم

مهدی بلفکه

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی تولید وعملیات دانشگاه شهاب دانش قم

چکیده

هر سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان در دهه های اخیر مورد توجه قرار گرفته اند. بسیاری از سازمان های بزرگ دولتی بدین دنظور برای انتخاب و پیاده سازی برنامه ریزی منابع سازمان پروژه ها برخی از سازمان ها با مشکلات و چالش هایی رو به رو هستند و گاها شکست می خوردند زیرا، صنعت در حال حاضر با تعدادی از مشکلات ناشی از پراکندگی صنعت مواجه است که ناشی از افزایش تعداد ذینفعان مدیریت ضعیف اطلاعات و تکیه بر رویکردهای سنتی است، در نتیجه، تلاشی هماهنگ برای تمرکز مجدد صنعت بر روی ارزش تکنیک های فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT در شرایطی که در وضعیت توسعه یافته هستند، صورت گرفته است. اگرچه شرکت های صنعتی برنامه ریزی و مدیریت ضعیف منابع داخلی و خارجی، مدیریت زمان، اطلاعات و استفاده از فناوری را نشان می دهند که منجر به افزایش هزینه و شکست پروژه می شود. لذا تعیین مهمترین چالش های پیاده سازی برنامه ریزی منابع سازمان در سازمان های بزرگ ایران هدف اصلی ما در این مطالعه است و از این رو در این مطالعه گروه مپنا مدنظر قرار گرفته است بر همین اساس، مطالعه حاضر، به شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر موفقیت در اجرای سیستم های برنامه ریزی منابع سازمان در سال ۱۴۰۲ در میان اعضای گروه مپنا پرداخته است. این پژوهش از بعد هدف از نوع توسعه ای بوده و از جهت روش کار توصیفی - پیمایشی می باشد. در راستای دستیابی به هدف پژوهش پرسشنامه های گردآوری شده را محقق کدگذاری نموده و به نرم افزار Excel وارد نموده و سپس به انجام آزمون های مربوطه پرداخته است، نتایج تکنیک دلفی فازی و تکنیک مارکوس بیشترین میزان موافقت خبرگان مربوط به مدیریت پروژه بوده است. در این راستا می توان گفت که مدیریت پروژه از دوران انقلاب صنعتی نقش پررنگی در کسب و کارها پیدا کرده و رفته رفته با پیشرفته شدن فرایندها بالا رفتن حجم فعالیت ها جایگاه اصلی خود را در سازمان ها پیدا کرد.

کلیدواژه ها

مدیریت منابع انسانی، موفقیت، پیاده سازی، برنامه ریزی منابع سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.