بررسی اثر عوامل سلامتی محیط کار بر بهره وری نیروی انسانی با استفاده از یک مدل لاجیت رتبه ای (مطالعه موردی: شرکت گاز استان فارس)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_006
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 145
نویسندگان
استادیار بخش مهندسی صنایع
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع
چکیده
متغیرهای کلان تاثیرگذار بر روی حفظ سلامتی افراد نه تنها باعث پیشگیری از بیماری و حادث ناگوار و حفظ سلامتی آحاد جامعه می گردد، بلکه باعث افزایش کارایی و ارتقای سطح بهره وری و بخش های اقتصادی یک کشور می شود و در نتیجه، توجه و اهمخیت به آن به منظور رشد وتوسعه، بخش قابل توجهی از دغدغه های برنامه ریزان جوامع مختلف را به خود تخصیص داده است. هدف اصلی این تحقیق تاثیر متغیرهای در معاینات دوره ای و ارگونومی در بهره وری پرسنل شرکت گاز استان فارس مورد بررسی قرار می دهد. در این راستا از مطالعات کتابخانه ای و مطالعات میدانی و همچنین بهره گیری از یک مدل لاجیت رتبه ای به عنوان یکی از مدل های احتمالی به تخمین نتایج پرداخته شده است. برای این منظور اثر سه متغیر چربی خون، قند خون و میزان رعایت اصول ارگونومی بر بهره وری افراد مورد سنجش قرار گرفته است. نتایج حاکی از آن است که بین متغیرهای این پژوهش با بهره وری نیروی کار رابطه معناداری در سطح ۹۰ درصد وجود دارد. بااین توصیف که متغیرهای قند خون و ارگونومی بر بهره وری نیروی کار در شرکت گاز استان فارس موثر بوده، اما بین چربی خون با بهره وری رابطه معناداری وجود ندارد. در واقع در صورتی فرد میزان قند خونش افزایش پیدا کند یا اینکه امتیاز وی در رعایت اصول ارگونومی بالا رفته باشد (اصول ارگونومی را رعایت ننموده باشند). با یک مدل احتمالی، رتبه ی بهره وری وی کاهش پیدا می کند که کاهش رتبه بهره وری، نماینگر افزایش سطح بهره وری افراد هست.کلیدواژه ها
بهره وری، طب کار، معاینات دوره ای، چربی خون، قندخون، ارگونومیمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.