بررسی تاثیر انگیزه بر درگیری مشتریان در رسانه های اجتماعی با توجه به نقش میانجی تجربه برند
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، کارآفرینی و مهندسی صنایع
- کد COI اختصاصی: CEMCD02_001
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 172
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشکده مدیریت و مالی دانشگاه خاتم تهران ایران
عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه ازاد اسلامی واحدتهران مرکز تهران ایران
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و مالی دانشگاه خاتم تهران ایران
چکیده
هدف پژوهش حاضر، بررسی تاثیر انگیزه بر درگیری مشتریان در رسانه های اجتماعی با توجه به نقش میانجی تجربه برند می باشدو پژوهش حاضر از نوع هدف کاربردی واز نوع روش اجرا، توصیفی ازنوع همبستگی می باشد. در این پژوهش از روش کتابخانه ای برای گردآوری اطلاعات در زمینه ادبیات و پیشینه تحقیق و سپس از روش های میدانی و پرسشنامه برای جمع آوری داده ها مربوط به تایید و یا رد فرضیه های پژوهش استفاده شده است. حجم نمونه طبق جدول مورگان شامل ۳۸۴ نفر از افراد عضو شبکه اجتماعی اینستاگرام انتخاب شده است که حداقل یکبار از طریق این شبکه اجتماعی خرید انجام داده اند. جهت آزمون فرضیه ا از مدل معادلات ساختاری با استفاده از نرم افزار spss و spmart PLS استفاده شده است. نتایج نشان می دهد انگیزه جستجوی اطلاعات و انگیزه لذت جویانه تاثیر معناداری بر تجربه برند دارند، در حالی که انگیره سرگرمی، انگیزه تعامل اجتماعی و انگیزه سودمند گرایانه تاثیر معناداری بر تجربه برند ندارند. همچنین تجربه برند تاثیر معناداری بر قصد استفاده مجدد قصد بازخورد و قصد تبلیغات دهان به دهان دارد. به طور کلی می توان اذعان نمود گسترش شبکه های اجتماعی سبب شده است که رفته رفته افراد ارتباطات خود را به صورت دیجیتالی ادامه دهندو حتی برای خرید لوازم موردنیاز خود، از فروگشاه های انلاین در شبکه های اجتماعی همچون اینستاگرام استفاده نمایند. این موضوع سبب شده است که بازاریان منابع و انرژی خود را بر روی تبلیغات در اینستاگرام متمرکز نمایند و با ارائه خدمات با کیفیت، تجربه مناسبی برای مشتریان به ارمغان آورند.کلیدواژه ها
انگیزه، درگیری مشتریان، رسانه های اجتماعی، تجربه برند، قصد خرید، تبلیغات دهان به دهانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.