ادغام هوش مصنوعی در دستگاه های پزشکی به عنوان یک سیستم توصیه کننده

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: نهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ICCONF09_154
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 442
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسن هوشمندپور

دانشجوی کارشناسی مهندسی پزشکی صدرالمتالهین ،ایران

پرستو نامداریان

استاد یار، دانشگاه آزاد اسامی ، واحد تهران مرکز ،گروه مهندسی پزشکی ، ایران

چکیده

در دوران دادههای بزرگ الگوریتمهای هوش مصنوعی (AI) قابلیت انقلابی دادن به مراقبتهای بهداشتیرا دارند ، با بهبود نتایج بیماران و کاهش هزینههای بهداشت . الگوریتمهای هوش مصنوعی اغلب در مراقبتهای بهداشتی برای مدلسازی پیشبینی ، تجزیه و تحلیلتصاویر و کشف دارو استفاده میشوند. علاوه بر این، به عنوان یک سیستم پیشنهاددهنده ، این الگوریتمهااثرات موثری بر ارائه مراقبتهای بهداشتی شخصی داشتهاند. یک سیستم پیشنهاددهنده رفتار کاربر را یادمیگیرد و بر اساس ترجیحات قبلی آنها پیشنهاداتی میدهد. استفاده از هوش مصنوعی به عنوان یک سیستمپیشنهاددهنده دقت پیشبینی را افزایش میدهد و مشکلات شروع سرد و پراکندگی داده را حل میکند. بااین حال، بیشتر روشها و الگوریتمها در یک محیط شبیه سازی تست میشوند که نمیتواند عوامل موثرجهان واقعی را تجسم کند. این مقاله بررسیای سیستماتیک از روشهای فعلی در سیستمهای پیشنهاددهندهارائه میدهد و الگوریتمهای هوش مصنوعی را به عنوان سیستمهای پیشنهاددهنده به خصوص در زمینهبهداشت بررسی میکند . همچنین بحثی در مورد مهمترین مشارکتهای علمی و عملی حاضر در ادبیات انجام میدهد ، شاخصهایارزیابی عملکرد، چالشهای پیادهسازی هوش مصنوعی به عنوان یک سیستم پیشنهاددهنده ، و پذیرشسیستمهای پیشنهاددهنده مبتنی بر هوش مصنوعی توسط پزشکان. یافته های این مقاله راهنمایی میکنند تاپژوهشگران و حرفه ایان سیستمهای پیشنهاددهنده تازه توسعه یافته و آینده دستگاههای پزشکی یکپارچه باسیستمهای پیشنهاددهنده در زمان واقعی برای مراقبتهای بهداشتی شخصی را درک کنند

کلیدواژه ها

هوش مصنوعی - سیستم توصیه گر- مراقبت های بهداشتی شخصی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.