یک رویکرد مروری از سیستم های تشخیص نفوذ برای شبکه اینترنت اشیاء
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF09_127
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 244
نویسندگان
دانشجوی دکتری هوش مصنوعی و رباتیک ، دانشگاه آزاد واحد قم
استادگروه کامپیوتر، موسسه آموزش عالی خاوران
دانشجوی کارشناسی ارشد فناوری اطلاعات، دانشگاه تهران
چکیده
اینترنت اشیاء به سرعت در حال تکامل است تا تاثیر بیشتری بر زندگی روزمره سیستم های صنعتی بزرگ بگذارد. متاسفانه ، این امر توجه مجرمان سایبری را به خود جلب کرده است و اینترنت اشیاء را هدف فعالیت های مخرب قرار داده اند و دریچه ای را برای حمله احتمالی به گره های انتهایی باز می کنند. برای این منظور، سیستم های تشخیص نفوذ متعدد اینترنت اشیاء در پژوهش های مختلف برای مقابله با حملات به اکوسیستم اینترنت اشیا پیشنهاد شده اند که می توانند به طور گسترده بر اساس تکنیک تشخیص ، استراتژی اعتبارسنجی و استراتژی استقرار طبقه بندی شوند. این مقاله نظرسنجی مروری بر روشهای تشخیص حملات و مطالعات معاصر و مروری بر تکنیک ها، استراتژی استقرار، استراتژی اعتبارسنجی و مجموعه های دادهای که معمولا برای ساخت سیستم تشخیص نفوذ استفاده می شوند، ارائه می کند. ما همچنین بررسی می کنیم که چگونه یک سیستم تشخیص نفوذ، حملات مزاحم و ارتباطات ایمن را در اینترنت اشیاء شناسایی می کند. همچنین این مقاله طبقه بندی حملات اینترنت اشیا را ارائه می کند و چالش های تحقیقاتی آینده را برای مقابله با چنین حملات اینترنت اشیاء برای ایمن تر کردن اینترنت اشیا مورد بحث قرار می دهد. این اهداف با متحد کردن، تضاد، و گردآوری تلاشهای تحقیقاتی پراکنده به محققان امنیت اینترنت اشیا کمک می کنند .کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء، نفوذ به شبکه ، حملات به شبکه ، سیستم های تشخیص نفوذمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.