مروری بر حملات توزیع شده محروم سازی از سرویس در شبکه های اینترنت اشیاء صنعتی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم کامپیوتر، برق و مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ICCONF09_093
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 155
نویسندگان
دانشجوی ارشد گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، میبد، ایران
گروه کامپیوتر، دانشکده فنی مهندسی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد، میبد، ایران
چکیده
اینترنت اشیاء به طور کلی به فناوری اطلاق می شود که در آن تمام اشیاء و وسایل اطراف ما به شبکه ی اینترنت و یا اینترانت (شبکه ی محلی ) متصل شدهاند و می توانند از طریق بستر فراهم شده با هم در ارتباط باشند. تاثیرات این فناوری به شکل جمعی و گسترده ایجاد می شود که به عنوان مثال در صنایع به اینترنت اشیاء صنعتی شناخته می شود. اینترنت اشیاء صنعتی روشهای جامع ، اتوماتیک ، متداول و سادهای را فراهم می کند تا اجزای خود را نظارت کند. همراه با مزایایی که این فناوری به طور خاص ایجاد می کند نگرانی هایی را نیز به همراه دارد که از خود اینترنت اشیاء متاثر می شود. علاوه بر این ، چالش های موجود در صنایع نیز به دلیل ماهیت حساس خود، افزایش می یابند که در میان این چالش ها، یکی از مهمترین آن حملات توزیع شده محروم سازی از سرویس است . بنابراین در این مطلب سعی گردیده به مطالعه و بررسی جدیدترین متون در خصوص حملات در شبکه های اینترنت اشیاء صنعتی پرداخته شود. همچنین ، انواع مختلف حملات توزیع شده محروم سازی از سرویس ، ابزارهای مورد استفاده برای ایجاد این حملات و مفهوم تولید ترافیک نیز مورد بحث قرار می گیرد. برای روشن شدن بیشتر، معماری اینترنت اشیاء صنعتی و لایه های مختلف در ارتباطات آن بررسی شده و تهدید حملات توزیع شده در این شبکه تفسیر می شود. در ادامه تحقیقات انجام شده در دو دسته یادگیری ماشین و یادگیری عمیق توضیح داده می شود و در نهایت ، چالش ها و نیازمندیهای امنیتی مورد نیاز برای پیشگیری در حوزه این فناوری به همراه نتایج و یافته های بحث در پایان این مطلب توضیح داده می شود.کلیدواژه ها
اینترنت اشیاء صنعتی ، حملات توزیع شده، امنیت ، محروم سازی سرویسمقالات مرتبط جدید
- بررسی عددی تاثیر لایه مرزی بر عملکرد انتقال حرارت و افت فشار در مبدل های حرارتی
- Quantitative Insights into G Protein Signaling: A Review of Recent SPR Methodologies and Discoveries
- استفاده از دو الگوریتم رمزنگاری AES و DES در راستای افزایش امنیت اطلاعات در شبکه های حسگر بیسیم
- پیشنهاد الگوریتم های بهینه سازی برای طراحی گراف های پیچیده با استفاده از شبکه های مولد (GAN)
- طراحی و ارزیابی مدل های تحلیلی برای تسریع فرایند های تصمیم گیری در تحلیل داده های بزرگ به کمک تکنیک یادگیری ماشین
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.