کاربرد فناوری های نوین آموزشی در جهت افزایش انگیزش و بهبود سطح یادگیری در دانش آموزان دوره ابتدایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: HPMECONF09_086
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 205
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان چهارمحال و بختیاری ، مرکز آموزش عالی شهید رجایی فرخشهر
مدرس دانشگاه فرهنگیان استان چهارمحال و بختیاری
دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان استان چهارمحال و بختیاری ، مرکز آموزش عالی شهید رجایی فرخشهر
چکیده
فناوری آموزشی،به کار گیری وسایل و ابزار و استفاده از یافته های پژوهشی برای ارتقای کیفیت یادگیری و فرایند آموزش و پرورش است.هدف این مقاله مروری بر تاثیر کاربرد فناوری های نوین (رسانه های اجتماعی)در مدارس ابتدایی و بهبود سطح یادگیری آنها است.در سال های اخیر فناوری های اطلاعاتی و ارتباطی رویکرد های یادگیری را دچار تغییر و تحول اساسی کرده است.که این تحولات با ورود اینترنت و فضای مجازی و اپلیکیشن ها و سایت های مختلف، آموزش و پرورش را تا حد قابل قبولی تحت الشعاع خود قرار داده است. در این تحقیق به صورت مروری و بررسی این موضوع، ابعاد مثبت و منفی فناوری را بررسی می کنیم.یافته ها به صراحت نشان از این می دهند که فناوری و سایت های مختلف در حد قابل توجهی باعث تعاملات گسترده و طیف گوناگون مطالب شده اند.که این تعاملات می تواند افراد را با تجارب گوناگون و محیط های گوناگون آشنا سازد.دانش آموزان را با تفکر خلاق و نقادی آشنا و باعث افزایش شناخت،افزایش انگیزه،افزایش مهارت حل مسئله و دستیابی به مهارت های فراشناختی درحد زیادی می شود.دانش آموزان دوره ابتدایی(۶ تا ۱۲ سال) اگر از فناوری استفاده کنند و موانع آن را بشناسند تا حد زیادی می تواند خلاقیت و استعداد آنها را شکوفا کند. بسترمجازی و ابزار الکترونیکی،موجب ایجاد محیط مشارکتی و تعاملی و غیر رسمی می شود و موانع حضوری و فاصله بین معلم و دانش آموزان و دانش آموزان با یک دیگر را کمتر می کند.از دیگر مزایای فناوری برای دانش آموزان صرف وقت کمتر،هزینه کمتر،دستیابی سریع و فوری به اطلاعات و... است.کلیدواژه ها
یادگیری،آموزش،فناوری های نوین،دانش آموزان،دوره ی ابتداییمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.