روانشناسی مشاوره و رواندرمانی در بهبود روابط و سلامت روان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: HPMECONF09_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 169
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی روانشناسی، مرکز آموزش عالی پلدختر، لرستان، پلدختر، ایران
چکیده
ما به بررسی زمینه چندجانبه روانشناسی مشاوره و روان درمانی می پردازد و تمرکز خود را بر تاثیر عمیق آن در بهبود روابط و ترویج سلامت روان قرار می دهد. با استناد به شواهد تجربی و هدایت شده توسط تخصص درمانی، این مداخلات ویژه به افراد و زوج ها ابزارهای ارزشمندی را برای مدیریت چالش های رابطه ای، توسعه آرامش روانی و ارتقای رشد فردی ارائه می دهد. با بیان اهمیت روابط و سلامت روان در زمینه رفاه انسانی آغاز می شود. آن روابط پیچیده میان روانشناختی و کیفیت ارتباطات بین فردی را تاکید می کند و تاکید می کند که روابط نوازنده به بهبود کلی سلامت روان کمک می کند و بالعکس. در ادامه، به بررسی حوزه روانشناسی مشاوره می پردازد که شامل طیف گسترده ای از روش ها و رویکردهای درمانی است که برای مقابله با نگرانی های رابطه ای و سلامت روان متنوع طراحی شده است. آن بر اهمیت یک اتحاد درمانی همکارانه و همدلانه تاکید می کند که در آن مشتریان به طور فعال در فرایند درمانی شرکت می کنند. روانشناسان از تکنیک های مبتنی بر شواهد، مانند مداخلات شناختی-رفتاری، درمان تمرکز بر احساسات و رویکردهای مبتنی بر آگاهی استفاده می کنند تا مشتریان را در بررسی تفکرات، احساسات و الگوهای رفتاری خود همراهی کنند. به تاکید بر قدرت تحول بخش روانشناسی مشاوره و روان درمانی در بهبود دینامیک روابط می پردازد. آن به کار مشترک بین روانشناسان و زوج ها یا خانوادعلاوه بر این، چکیده نقش روانشناسی مشاوره و روان درمانی در پرورش سلامت روان فردی را نیز برجسته می کند. این چکیده درمان هایی را که به کاهش علائم اختلالات روانی، مدیریت استرس، افزایش اعتماد به نفس و تقویت انعطاف پذیری عاطفی هدفمند هستند، بررسی می کند. با توجه به تقویت آگاهی از خود، بررسی باورهای زیربنایی و ارائه مداخلات مبتنی بر شواهد، درمان افراد را قادر می سازد تا چالش های روانشناختی را غلبه کرده، استراتژی های موثری برای مقابله پیدا کنند و به سلامت روانی بهینه دست یابند. گویا پیشرفت های مستمر در این حوزه تاکید می کند، با این حال روانشناسان به طور مداوم در توسعه حرفه ای مشغول هستند، با جدیدترین تحقیقات آشنا می شوند و رهنمودهای اخلاقی را رعایت می کنند. آن بر اهمیت یک رویکرد حساس به فرهنگ و شامل همه به روانشناسی مشاوره و روان درمانی تاکید می کند، و نیازها و زمینه های متنوع افرادی که به دنبال درمان هستند را شناسایی می کند.کلیدواژه ها
ارتباطات، رشدتحولی، فهم، انعطاف پذیری، مشاوره رابطهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.