پیش بینی فروپاشی روانی بر اساس آستانه تحمل درد در بیماران مراجعه کننده به دو کلینیک دندانپزشکی شهرستان قم
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مطالعات میان رشته ای علوم بهداشتی، روانشناسی، مدیریت و علوم تربیتی
- کد COI اختصاصی: HPMECONF09_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 131
نویسندگان
کارشناسی روانشناسی
چکیده
هدف از پژوهش حاضر پیش بینی فروپاشی روانی بر اساس آستانه تحمل درد در بیماران مراجعه کننده به دو کلینیک دندانپزشکی شهرستان قم است. این پژوهش، از نظر هدف جزء تحقیقات بنیادی می باشد. جامعه آماری شامل کلیه بیماران مراجعه کننده به دو کلینیک دندانپزشکی شهرستان قم بود. از دو پرسشنامه درد مک گیل و پرسشنامه فشار روانی مسلچ استفاده شده است. داده های این پژوهش با استفاده از نرم افزار spss نسخه ۲۰ و روش آماری رگرسیون چندمتغیره ورود همزمان مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نمونه آماری در این پژوهش شامل ۳۰ نفر بود که بر اساس روش نمونه گیری در دسترس انتخاب شدند. توزیع نمرات متغیرهای پژوهش با ۹۵ درصد اطمینان نرمال و طبیعی است. تجزیه و تحلیل داده های پژوهش با روش رگرسیون چندمتغیره ورود همزمان نشان می دهد که متغیرهای پیش بین (ادراک حسی درد، ادراک ارزیابی درد، ادراک عاطفی درد، دردهای متنوع و گوناگون) توان پیش بینی و تبیین فروپاشی روانی را در بین مراجعین دو کلینیک دندان پزشکی را داشته اند. مقدار بتا برای ادراک ارزیابی درد، ۰/۳۶، برای ادراک حسی درد، ۰/۴۴، دردهای متنوع و گوناگون، ۰/۳۶ و برای ادراک عاطفی درد، ۰/۳۸، در سطح (P=۰/۰۰۱) معنادار است. همچنین، نتایج جدول ۲ نشان می دهد که متغیرهای پیش بین با هم توانسته اند ۰/۴۱ درصد از واریانس فروپاشی روانی را تبیین نمایند. بنابراین فرضیه ی پژوهش حاضر تایید می شود (۰/۰۰۱> P).کلیدواژه ها
فشار روانی، فروپاشی روانی، تحمل درد، پیش بینی، دندانپزشکیمقالات مرتبط جدید
- مروری بر مفاهیم هوش مصنوعی و اثرگذاری آن بر مباحث آموزشی
- بررسی رابطه میزان استفاده از نتفلیکس با نگرش به دگرباشی جنسی
- بررسی میزان تحصیلات والدین و تاثیر آن بر فرزندان
- بررسی اثربخشی آموزش میهن پرستی بر تقویت روحیه میهن دوستی دانش آموزان پایه سوم ابتدایی
- اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر تکانشگری و کنترل خشم در زنان مورد خشونت (خشونت فیزیکی) در شهرستان یزد
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.