بررسی اثر سرعت باد در نرخ گسترش آتش در مراتع با استفاده از مدل شبه فیزیکی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME32_410
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 192
نویسندگان
دکتری، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
استاد، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
استاد، دانشگاه صنعتی شریف، تهران
چکیده
تحلیل رفتار پدیده آتش و شبیه سازی دینامیک آتش خصوصا آتش سوزی های طبیعی به دلیل تمام ضرورت های حیاتی برای محیط زیست، از اهمیت بالایی برخوردار است. توسعه و به کارگیری مدل های دینامیک آتش در سطح بین المللی به یکی از اولویت های سازمان های آتش نشانی و محیط زیست کشورها و اتحادیه های بین المللی تبدیل شده است. روش های تحلیلی به دلیل پیچیدگی معادلات دینامیک آتش, برای هندسه های پیجیده مناسب نیستند. روش های تجربی برای بررسی هندسه های پیچیده، روشی مطلوب هستند، اما پدیده آتش سوزی هزینه مطالعه تجربی بالایی را می طلبد؛ چراکه آتش سوزی موجب خسارت شدید و یا حتی نابودی کامل یا بخشی از طبیعت می شود. توسعه مدل هایی برای پیش بینی نرخ گس ترش آتش (ROS) در طبیعت و تحلیل حساسیت این مدل ها به پارامترهای محیطی برای فعالیت های مطالعه و مقابله با آتش سوزی های طبیعی از اهمیت بالایی برخوردار هستند. این مطالعه با موضوع طراحی و توسعه مدل شبه فیزیکی دوبعدی گسترش آتش در مراتع و تجزیه وتحلیل حساسیت به پیش بینی پارامترهایی که بر الگوهای انتشار آتش در مراتع تاثیر می گذارند. ارائه شده است. این مدل انتقال حرارت تشعشعی از شعله و بدنه سوخت و انتقال حرارت همرفتی را برای پیش بینی نرخ گسترش آتش و الگوهای آتش سوزی مرآتع در نظر می گیرند. در این مطالعه حساسیت نرخ گسترش آتش به سرعت باد برای سه نسبت ترکم سوخت مختلف مورد مطالعه قرار گرفته است و نتایج مورد بحث و تحلیل قرار گرفته اند.کلیدواژه ها
آتشس ی مراتع، سرعت باد، نرخ گستر آتش، شبیه سا ی فیزیکیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.