بررسی تجربی نانوپرداختکاری قطعه کار آلومینیوم گرید ۱۱۹۹ با استفاده از روش پرداخت کاری ساینده ی چرخشی نهایی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME32_361
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دانشجوی دکتری، داننشگاه اراک، اراک
دانشیار، دانشگاه اراک، اراک
استاد، دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل
چکیده
در میان روش های پرداخت کاری پیشرفته که امروزه سهم زیادی را در صنعت ماشینکاری پیشرفته به خود اختصاص داده اند می توان به روش پرداخت کاری ساینده چرخشی اشاره نمود. این فرآیند با استفاده از نیروی چرخشی و گریز از مرکز که به صورت همزمان و مخالف هم اجرا می شود سبب ایجاد براده برداری می گردد. نیروهای مورد نیاز فرآیند، از طریق نیروی چرخشی به سطح قطعه کار اعمال می شود. از جمله ویژگی های این فرآیند. تونایی بالاپرداخت کاری سطوح داخلی و خارجی قطعات با شکل و هندسه خاص و متقارن محوری است. هدف این مقاله بررسی تاثیر سرعت دورانی، شکاف کاری و ذرات ساینده درمکانیزم براده برداری ساینده ی چرخشی بروی قطعه کاری از جنس آلومینیوم با گرید ۱۱۹۹ و تغییرات زبری سطح، برروی قطعه کار مورد بررسی قرارخواهد گرفت. برای انجام فرآیند و بررسی دقیق آن براساس آزمایش های انجام شده مشاهده گردید که پارامترهای سرعت چرخشی (S). شکاف کاری (W) و مش ساینده (A) تاثیر قابل توجهی بر کیفیت سطح (Ra) دارند. بر اساس نتایج به دست آمده، کمترین مقدار زبری سطح با استفاده از سرعت چرخشی ۹۰۰ دور در دقیقه، فاصله کاری ۱ میلیمتر حاصل گردید که نتایج تجربی حاصل از آزمایش ها به کیفیت سطح (۳۵ نانومتر) نتیجه ی قابل قبولی حاصل از آزمایش ها انجام شده و پارامترهای موثر با یکدیگر هستند.کلیدواژه ها
پرداخت کاری سایشی، صافی سطح، ماشین کاری، ذرات ساینده، شکاف کاریمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.