کاهش پایه های نگهدارنده در اجسام دارای سطوح معلق در چاپ سه بعدی به روش رسوب گذاری ذوبی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME32_321
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 169
نویسندگان
دانشجوی دکتری، دانشکده مکانیک، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران
استاد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران
استاد، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران
چکیده
چاپ سه بعدی امروزه برای ساخت قطعات پیچیده، قطعات با تعداد محدود، و نهایتا ارزیابی و تحلیل طراحی های اولیه موردتوجه طراحان قرار گرفته است. از جمله محدودیت های این روش ساخت قطعاتی است که دارای سطوح معلق هستند؛ زیرا این سطوح مانند پل ها در هنگام تولید نیاز به پایه گذاری دارند تا در هنگام مذاب ریزی دچار ریزش نگردند. این پایه ها که بعد از ساخت باید حذف شوند مشکلات متعددی را پدید می آورند که از جمله آن می توان به بالارفتن زمان ساخت. مصرف زیاد مواد. قیمت تمام شده بیشتر و در مواردی، عدم امکان دسترسی به جهت حذف آنها می باشد. کاهش میزان این پایه ها موضوع اصلی این تحقیق بوده و با روشی ابتکاری نشان داده شده که کاهش استفاده از پایه های نگهدارنده، علاوه بر صرفه جویی در مواد و زمان ساخت، می تواند قیمت تمام شده قطعه را به طور قابل ملاحظه ای کاهش داد. در این تحقیق روش متفاوتی برای ایجاد پایه های درختی شکل به منظور اتصال از میز چاپگر یا قسمت عمودی قطعه دارای سطح معلق به سطح معلق ارلئه گردیده است. در تحقیق اثر مقاطع متفاوت شاخه های نگهدارنده شامل مثلنی. مربع توخالی و مستطیلی علاوه بر حداکتر فاصله مجاز بین محل اتصال شاخه ها با سطح معلق در زمان تولید و مصرف مواد نیز مورد بررسی قرار گرفته اند. نمونه ساخته شده با این روش ۲۹ درصد سبک تر بوده و ۶۰ درصد سریع تر نسبت به روش متداول قطعه داری سطح معلق تولید می شود.کلیدواژه ها
چاپگر سه بعدی، پایه نگهدارنده، سطوح معلق، رسوب گذاری ذوبیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.