استفاده از سازه های کابلی در صنعت برق – مطالعه موردی برجهای خنک کن کابلی
- سال انتشار: 1383
- محل انتشار: اولین کنگره ملی مهندسی عمران
- کد COI اختصاصی: 153_6933335827
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2326
نویسندگان
تهران،شهرک غرب، پژوهشگاه نیرو ، گروه سازه
تهران، شهرک غرب، شرکت متن، بخش سازه های صنعتی
چکیده
سازههای کششی بطور معمول، بارهای وارده را به شکل تنش محوری کششی در اعضاء اصلی باربر، به سازههای تکیهگاهی دیگر انتقال میدهند. این سازهها به دو گروه پوستههای کششی (با تنش دو محوری) و سازههای کابلی (با تنش تک محوری) تقسیم میشوند. سازههای کابلی خود به چهار دسته کابلهای منفرد، خرپاهای کابلی، تورهای کابلی و شبکههای کابلی تقسیم میگردند. برج خنککن کابلی در دسته چهارم قرار میگیرد. در حالت کلی پاسخ سازههای کابلی به بارهای سرویس خطی نیست و بنابراین اصل اجتماع آثار قوا بطور کامل برقرار نیست. برجهای خنککن نیروگاه شهید رجائی در دو نوع اسکلتفلزی و پوسته بتنی ساختهشدهاند که در مقاله حاضر برای نوع بتنی، آلترناتیوی با استفاده از سازهکابلی ارائه شده است. در این مقاله مشخص گردیده است که برای تامین سختی جانبی کافی باید از سیستم مناسبی استفاده شود. در ادامه ضمن ارائه مدلی برای این سیستم، اثر آن بررفتار کلی سازه کابلی مورد مطالعه قرارگرفته است. در خاتمه مقایسهای بین وزن مصالح مصرفی در برجهای خنککن با پوسته بتنی و برج خنککن کابلی بعمل آمدهاستکلیدواژه ها
سازه های کابلی – برج خنک کن خشک- تحلیل غیرخطی هندسی – برج خنک کن کابلیاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.