تحلیل شبه تحلیلی ترموهیدرودینامیکی جریان خون در عروق دارای گرفتگی با کاربرد در دارورسانی هدفمند

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: ISME32_197
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 313
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدامین باقرخانی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

سعید دیناروند

دانشیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

محمد وهابی

استادیار، گروه مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

چکیده

نانوذرات هیبریدی نقش مهمی در علوم پزشکی با تاثیر مستقیم بر سلامت انسان و افزایش اثربخشی اهداف محققان و پزشکان دارند. محققان بر ارزیابی نحوه بکارگیری، استفاده بهینه و تاثیر مقدار نانوذرات نسبت به کسر حجمی در سیال پایه برای کاربردهای مختلف تمرکز کرده اند. یکی از موضوعاتی که با توجه به مرور تحقیقات گذشته هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است، بررسی تاثیر نانوذرات هیبریدی طلا و اکسید آهن بر پایه خون در یک شریان با تغییرات نامنظم عرض در راستای طول جریان در شرایط دما ثابت در حالی که تحت تاثیر یک منبع گرما یکنواخت قرار گرفته و میدان های الکتریکی و مغناطیسی برای کنترل حرکت نانوذرات و خون بر روی آن اعمال میگردد. بر همین اساس، پژوهش حاضر قصد دارد برای اولین بار با معرفی یک تکنیک جدید بر اساس جرم برای محاسبه خواص ترموفیزیکی، سیستمی از معادلات دیفرانسیل جزئی شامل، پیوستگی، تکانه، انرژی و پتانسیل الکتریکی تحت تاثیر این مفروضات را بررسی نماید. سپس با استفاده از متغیرهای بدون بعد، معادلات مشخص شده را به سیستمی از معادلات دیفرانسیل معمولی تبدیل و با استفاده از نرم افزار MATLAB تاثیر پارامترهای کنترل کننده بر سرعت، انتقال گرما را بصورت تحلیلی مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد. اجرای قابل اعتماد مدل مبتنی بر جرم برای جریان نانو سیال یک دستاورد قابل توجه در پژوهش فعلی میباشد که مشخص شده است، اضافه کردن نانوذرات دوم تاثیر مثبتی بر سرعت محوری و عرضی دارد.

کلیدواژه ها

نانوسیال هیبریدی، میدان الکترومغناطیسی، دارو رسانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.