تحلیل چرخش در طرح جدید بویلرهای صنعتی سه درامه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME32_168
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 93
نویسندگان
کارشناس بخش پژوهش و فناوری، شرکت مهندسی و ساخت بویلر و تجهیزات مهندسی مپنا، تهران
معاونت بخش پژوهش و فناوری، شرکت مهندسی و ساخت بویلر و تجهیزات مهندسی مپنا، تهران
رییس توسعه محصول بخش پژوهش و فناوری، شرکت مهندسی و ساخت بویلر و تجهیزات مهندسی مپنا، تهران
چکیده
در تحقیقات اخیر، به منظور دستیابی به زمان ماند بالاتر، رفع موانع ساخت و ارسال بویلرهای صنعتی دو درامه که دارای ظرفیت بخار بالا یا فشار کاری بالا هستند، آنها را به صورت ماژولار طراحی میکنند. یکی از طرح های ماژولار جدید در بویلرهای صنعتی، بویلرهای سه درامه مدل Elevated است که امکان ارسال بخش های این نوع بویلر به صورت جداگانه به منظور رفع موانع حمل و نقل در بویلرهایی که ملزم به ساخت کامل در کارخانه هستند، وجود دارد و به ویژه برای بویلرهای صنعتی فشار بالا که فرآیند ساخت درام بخار آنها به دلیل افزایش ضخامت و محدودیت های ماشین آلات با مشکل مواجه خواهد بود، طرح سه درامه کردن آن، گزینه منعطفی خواهد بود. به ویژه آنکه در این مدل از بویلرهای سه درامه به دلیل عدم اتصال درام بخار به دسته لوله ها، امکان دستیابی به زمان ماند بالاتر بر حسب نیاز مشتریان، وجود خواهد داشت. ا ز سو ی دیگر یکی از مسایل مهم در بویلرهای درامدار عدد چرخش و تحلیل آن می باشد به گونه ای که خنک کاری سطوح حرارتی بویلرهای صنعتی که دارای لوله هایی با مشخصات هندسی متفاوت و شرایط کارکرد متفاوتی هستند، به خوبی انجام شود. با توجه به ماهیت چرخش طبیعی و اجباری، چرخش در تمامی بویلرهای صنعتی با توجه به ارتفاع این بویلرها و فشار کاری، از نوع چرخش طبیعی می باشد. که در این مقاله به تحلیل چرخش طبیعی در طرح جدید بویلرهای صنعتی سه درامه پرداخته شده است.کلیدواژه ها
بویلرهای سه درامه، چرخش طبیعی، بویلرهای صنعتیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.