مقایسه دستاوردهای ارائه درس مبانی کارآفرینی مابین رشته های مهندسی و علوم پایه
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME32_144
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 168
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، تهران
دانشجوی کارشناسی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز
دانشجوی کارشناسی، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز
استادیار، دانشگاه صنعتی سهند، تبریز
چکیده
دانشگاه ها میتوانند به عنوان محیطی مطمئن برای آموزش و آشنا کردن دانشجویان با اصول کارآفرینی عمل کنند و با در اختیار گذاشتن آموزشهای اولیه و اطلاعات به روز، قدمی مثبت در راستای برقراری پیوند بیشتر بین صنعت و دانشگاه بردارند. یکی از اهداف این تحقیق که به منظور بهبود سیاستهای آموزشی و ارتقاء کیفیت تحصیلات در دانشگاه ها صورت گرفته است، مقایسه نتایج بدست آمده از دانشجویان رشته مهندسی و رشته علوم پایه میباشد تا درک عمیق تری از تجربیات، مهارتها و نیازهای آموزشی این گروه ها حاصل شود. در همین راستا پژوهش حاضر به بررسی تاثیر آموزش درس مبانی کارآفرینی به عنوان یک درس مهارت محور در میان دانشجویان گرایش های مختلف، اختصاص داده شده است. جامعه آماری این پژوهش متشکل از ۱۱۰ دانشجوی مهندسی به همراه ۷۰ دانشجوی علوم پایه است که همگی در شرایط یکسان گزینش شده اند. پس از بررسی نتایج آشکار شد که با گذر زمان ، اثربخشی درس مبانی کارآفرینی بر تصمیمات مهم دانشجویان افزایش یافته است. دانشجویان با گذر زمان، به درک درست تری از ضرورت این دروس در طول دوره تحصیلی شان دست یافته اند. این اثرات برگرفته از فعالیتهای تیمی و کارهای عملی در طول ترم و همچنین آزمون های متعدد شخصیت شناسی است. علاوه بر آن، نتایج نشان دهنده این مهم هستند که ارائه درس مبانی کارآفرینی در رشته های مربوط به علوم پایه نیز می تواند به اندازه رشته های مهندسی مثمرثمر بوده و حتی در برخی حوزه ها مانند موضوعات مربوط به تولید محتوا، این درس درمیان دانشجویان علوم پایه مفیدتر نیز بوده است.کلیدواژه ها
مبانی کارآفرینی، توسعه اقتصادی، زیست بوم فناوری، آموزش مهارت محورمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.