مطالعه نوع حلگر و مدل آشفتگی در شبیه سازی عددی اجکتور بخار مافوق صوت
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک ایران
- کد COI اختصاصی: ISME32_136
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 147
نویسندگان
دانشجوی دکتری، دانشگاه یزد، یزد
استاد، دانشگاه یزد، یزد
چکیده
به منظوردرک عمیق تر از رفتار هیدرودینامیکی اجکتور، دینامیک سیالات محاسباتی (CFD) جایگزین آزمایش های پرهزینه، به کار گرفته میشود. در کار حاضر یک اجکتور مافوق صوت بخار با استفاده از دو نوع حلگر چگالی مبنا و فشار مبنا با به کارگیری هفت مدل توربلانسی مختلف ??????? ??????? شبیه سازی شده است. نتایج حلگر فشار مبنا اختلاف کمی را در دقت پیش بینی نسبت مکش در مقایسه با حلگر چگالی مبنا دارد و براین اساس با توجه به هزینه محاسباتی پایینتر حلگر فشار مبنا گزینه مناسبی برای استفاده در شبیه سازی اجکتور میباشد. هر کدام از مدلهای توربلانسی براساس دقت در پیش بینی نسبت مکش اجکتور، امواج شوکی، جدایش جریان و ایجاد گردابه مورد بحث قرار می گیرند. در پیش بینی نسبت مکش به جز دو مدل k-ω SST و k-ω Standard بقیه مدل ها با خطای زیر ۱۰ درصد قابل قبول می باشند. مدلهای ؟؟؟؟ ؟؟؟ امواج ضربه ای مایل را در بخش دیفیوزر پیش بینی می کنند که با نتایج آزمایشات تطابق دارد در حالی که مدلهای دیگر یک شوک قائم را در آن محدوده پیش بینی می کنند. در تمامی مدلهای آشفتگی ناحیه ای با جریان گردابی با ابعاد، نقطه جدایش و اتصال متفاوت در ابتدا محفظه اختلاط پیش بینی شده است. علاوه بر این مدلهای k-ω Standard ،Transition SST و k-ω SST جدایش لایه مرزی در بخش دیفیوزر را نیز پیش بینی می کنند.کلیدواژه ها
اجکتور، مدل آشفتگی، نسبت مکش، موج شوکیمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.