بررسی مولفه های موثر بر موفقیت پروژه های مسکونی میان مرتبه با تاکید بر مدیریت ارزش (مورد مطالعه: مجتمع مسکونی دیبا مشهد)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: شانزدهمین سمپوزیوم بین المللی پیشرفت های علوم و تکنولوژی
- کد COI اختصاصی: COMPUTER08_004
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 156
نویسندگان
استادیار گروه عمران موسسه آموزش عالی خاوران
دانشجوی کارشناسی ارشد عمران گرایش مدیریت ساخت موسسه آموزش عالی خاوران
چکیده
هدف از پژوهش حاضر تعیین و بررسی مولفه های موثر بر موفقیت پروژه های مسکونی میان مرتبه با تاکید بر مدیریت ارزش (مورد مطالعه: مجتمع مسکونی دیبا مشهد) بود. این پژوهش دارای دو جامعه آماری بود. جامعه آماری اول پژوهش مدیران و خبرگان در زمینه پروژه های عمرانی در حوزه میان مرتبه سازی در شهر مشهد بودند و جامعه آماری دوم نیز افراد فعال در پروژه دیبا در شهر مشهد بودند. در جامعه آماری خبرگان تعداد ۴۰ خبره برای بخش روایی لاوشه بر اساس نمونه گیری قضاوتی و در جامعه آماری دوم برای بخش مقایسات زوجی تعداد ۸۹ نفر بر اساس جدول مورگان برای پاسخگویی به پرسش نامه های مرتبط با مولفه های موثر بر موفقیت پروژه های مسکونی میان مرتبه با تاکید بر مدیریت ارزش در پروژه های ساختمانی میان مرتبه سازی و بر اساس نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شده اند. روش گردآوری داده ها از روش کتابخانه ای و میدانی با توزیع پرسش نامه است. برای آزمون سوالات از روش آزمون تحلیل سلسله مراتبی و آزمون آمار توصیفی استفاده شد. در فصل دوم پس از آن ادبیات موضوعی پیشینه ای از پژوهش های داخلی و خارجی ارائه شد و این مولفه ها با استخراج از پژوهش های متفاوت به صورت یکپارچه ارائه شد. خروجی نهایی این فصل مولفه های شناسایی شده بودند. بر اساس بررسی صورت گرفته در مبانی نظری و ادبیات تعداد ۴۸ مولفه به عنوان در این بخش از مطالعه، مولفه های موثر بر موفقیت پروژه های مسکونی میان مرتبه با تاکید بر مدیریت ارزش در ۵ مولفه دسته بندی شدند که شامل دانش و ذی نفعان (۱۶ مولفه)؛ ارتباطات (۵ مولفه)؛ داینامیک کارگاه (۱۳ مولفه)؛ محیط و فرهنگ (۷ مولفه) و استانداردسازی (۶ مولفه) بودند. به منظور بومی سازی و تایید این مولفه ها از روش روایی لاوشه و نظرات خبرگان استفاده گردید. پس از بررسی و تحلیل نظرات خبرگان تعداد ۱۸ مولفه حذف شد و تعداد ۳۰ مولفه در پژوهش باقی ماندندکلیدواژه ها
مدیریت ارزش، فعالیتهای مدیریت ارزش، میان مرتبه سازی؛ روایی لاوشهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.