ارزیابی بلوغ فرآیندهای مدیریت عملکرد در سازمان ها(مطالعه موردی: کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خراسان شمالی)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF12_036
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 146
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، موسسه آموزش عالی اشراق، بجنورد
دکتری مهندسی صنایع، استادیار موسسه آموزش عالی اشراق، بجنورد
دکتری مهندسی صنایع، استادیار موسسه آموزش عالی اشراق، بجنورد
چکیده
این پژوهش با هدف ارزیابی بلوغ فرآیندهای مدیریت عملکرد در سازمان ها (مطالعه موردی: کمیته امداد امام خمینی (ره)استان خراسان شمالی) انجام شده است. پژوهش مذکور از نوع تحلیلی توصیفی، آماری استنباطی بوده و سئوالات پژوهش بااستفاده از نرم افزار ۲۷Spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته شده است. جامعه آماری پژوهش مذکور شامل کلیه مدیرانمیانی و عملیاتی، کارکنان و ذینفعان (مددجویان) اداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی در سال ۱۴۰۲می باشد و برای تعیین حجم نمونه از جدول کریسی و مورگان ۱۹۷۲ استفاده شده است. با توجه به تعداد ۲۵ نفری مدیراناداره کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی، با مراجعه به جدول کریسی و مورگان تعداد ۲۴ نفر و از تعداد ۳۸۰نفری کل کارکنان استان ۱۸۱ نفر و از تعداد ۵۳۰۰۰ خانوار تحت حمایت سازمان مذکور، تعداد ۳۸۲ نفر ب هعنوان نمونهانتخاب شده اند. روش و ابزار گردآوری اطلاعات آماری از طریق پرسشنامه بوده، روایی سه پرسشنامه بلوغ سازمانی، کارآمدیسازمانی و رضایت ذینفعان از طریق ضریب آلفای کرونباخ برای هر پرسشنامه به ترتیب ۰.۹۲ ، ۰.۸۸ و ۰.۸۳ بدست آمده وتایید شده است. با عنایت به بررسی های انجام شده و نتایج حاصله، کمیته امداد امام خمینی (ره) استان خراسان شمالیسازمانی بالغ بوده و تا رسیدن به بلوغ عالی نیازمند تلاش و بهبود پارامترهای تاثیر گذار می باشد و از سوی دیگر کارآمدی دربین کارکنان مطلوب ارزیابی شده و میزان رضایت ذینفعان (مددجویان تحت پوشش) نیز حائز امتیاز ۶۹.۵ از ۱۰۰ می باشد. ازآنجا که دریک سازمان شواهد مختلفی برای بلوغ میتوان در نظر گرفت، در این پژوهش دو شاهد رضایت ذینفعان و کارآمدیکارکنان نیز این موضوع را تائید نموده است.کلیدواژه ها
فرآیندهای سازمانی، بلوغ سازمانی، رضایت ذینفعان، کارآمدی سازمانی، کمیته امداد امام (ره)مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.