ارائه مدل ریاضی برای حل مساله مسیریابی وسایل نقلیه پایدار تاب آور با نقاط تحویلاشتراکی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF12_031
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 164
نویسندگان
دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی صنایع و سیستم های مدیریت
دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشکده مهندسی صنایع و سیستم های مدیریت
چکیده
در سال های اخیر با رشد تجارت الکترونیک و به خصوص با گسترش پاندمی کرونا، میزان تمایل افراد بهخرید غیرحضوری و آنلاین افزایش یافته و تکثیر خرید غیرحضوری باعث افزایش قابل توجه میزان حملو نقل در آخرین مرحله زنجیر هتامین شده است. یکی از مرسوم ترین روش ها که مورد استقبال اکثریتافراد قرار می گیرد تحویل درب منازل است که با چالش عدم حضور مشتری در منزل همراه می باشد. باتوجه به مکان های پراکنده و زیاد مشتری، تقاضای کم وی و در دسترس بودن محدود مشتری، توزیعآخرین مایل اغلب به عنوان یکی از پرهزینه ترین، چالش برانگیزترین و ناکارآمدترین مراحل در زنجیرهتوصیف می شود. استفاده از نقاط اشتراکی روشی برای حل این چالش هستند که کاهش هزینه های حملو نقل و آلایندگی ها را به همراه دارند. در این راستا با مرور پیشینه ی تحقیقات در این زمینه، به دنبالمدلی کارآمد برای مسیریابی وسایل نقلیه از مراکز توزیع به منازل مشتریان یا کمدهای هوشمند وبالعکس، برای کالاهای مرجوعی هستم که ضمن در نظر گرفتن انعطاف پذیری با ارائه مدل چندهدفه،سفارشات را براساس اولویت مشتریان به آنها برساند و درنهایت این مدل در نرم افزار گمز حل می شود.کلیدواژه ها
مسیریابی، پایداری، دریافت و تحویل، پنجره زمانی نرم و سخت، نقاط اشتراکیمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.