ریسک زنجیره تامین و تاثیر آن بر ارزیابی مالی شرکت ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF12_022
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 99
نویسندگان
دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی ، کارشناس ارشد معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو
دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی ،کارشناس ارشد معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو
کارشناس ارشد مهندسی صنایع ،کارشناس ارشد معاونت بازاریابی و فروش ایران خودرو
چکیده
محققان از مدتها پیش به دنبال این بودند که بفهمند چگونه ریسکهای زنجیره تامین (SC) بر عملکردشرکت تاثیر می گذارد. با این وجود، نمیتوانند در بررسی های نظری و تجربی خود کاملا ادعا کنند کهچگونه ریسک های زنجیره تامین (SC) بر عملکرد مالی شرکت تاثیر می گذارد. هدف از این مقاله ایناست که ارتباط بین ریسک های زنجیره تامین (SC) و عملکرد مالی شرکت را بررسی کند.طراحی / روش / رویکرد نویسنده با استفاده از داده های نظرسنجی و صورتهای مالی، چگونگی اثرگذاری ریسک های زنجیره تامین (SC) بر عملکرد مالی شرکت را از منظر عملکرد مالی نهایی(MFP) بررسی می کند.یافته های به دست آمده در مورد اهمیت ریسک خاص صنعت، ریسک سازمانی، ریسک فرآیند کسب وکار داخلی و ریسک تقاضا، با مطالعات پیشین سازگار است. نویسنده درمی یابد که ریسک تقاضا دارا یعملکرد مالی نهایی MFP -۰.۲۰ است، که بالاترین تاثیر منفی در بین متغیرهای ریسک می باشد.یافته ها همچنین نشان میدهند که ریسک خاص صنعت دارای عملکرد مالی نهایی MFP -۰.۱۶می باشد که با وجود عدم تاثیر مستقیم بر عملکرد مالی، دومین تاثیر منفی است.این مقاله از طریق ترکیب داده های نظرسنجی و صورتهای مالی به بررسی چگونگی تاثیر ریسک هایزنجیره تامین (SC) بر عملکرد مالی نهایی ( MFP ) می پردازد. و فرض نمی کند که برآوردهای گزارششده در مورد عملکرد مالی نهایی ( MFP ) برای همه کسب و کارها در کشورهای دیگر اعمال شود. بااین حال، تحقیقات آینده می تواند یافته های ما را بصورت مثلث در بیاورد.کلیدواژه ها
ریسک و عملکرد ، عملکرد مالی ، اندازه گیری ریسک ، ریسک زنجیره تامینمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.