بهینه سازی ساختار تایر خودرو با بهترین انتخاب از مواد تشکیل دهنده تایر
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع،بهره وری و کیفیت
- کد COI اختصاصی: IPQCONF12_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 148
نویسندگان
شرکت لاستیک خوزستان
چکیده
صنعت خودرو از همان آغاز در سراسر جهان به طور مداوم در حال پیشرفت بوده است، تایرها تحت تاثیر شرایط هایمختلفی همچون سطوح جاده، شرایط محیطی، شرایط عملکردی، شرایط نگه داری و رخدادهای آسیب قرار می گیرند.تایر اساسا یک کامپوزیت لاستیکی تقویت شده با الیاف است. به عبارت دیگر یک تایر از فرموالسیون پیچیده الاستومر،نخ ها، منسوجات و سیم فوالدی است. ساختار تایر در واقع شامل تعداد، محل و ابعاد اجت ای مختلف استفاده شده درساختمان یک تایر را تعریف می کند. اجزای اصلی که بر عملکرد یک تایر حکم می کنند. لایه ها، ساختمان بید، بلت ها،اپکس، اینر الینر، ترد و کپالی هستند. این تحقیق با هدف بهینه سازی ساختار تاثیر خودرو با بهترین انتخاب از موادتشکیل دهنده تایر و با استفاده از مدل آباکوس و مدل آدام و با استفاده از روش بهینه سازی تاگوچی و با در نظرگرفتننرخ زاویه غلت و نرخ زاویه سمت، مواد تشکیل دهنده تایر بهینه سازی خواهد شد. یافته های تحقیق نشان می دهد کتهبه منظور اعتبار سنجی مدل المان محدود تایر خودرو در نرم افزار آباکوس بارگذاری ها و شرایط مرزی از مدل آباکوسهلپ برای تایر خودرو استفاده شده است و با نتایج شبیه سازی و مدل های تایر فیالا مقایسه شد. اختلاف بسیار کم بینتمامی مدل های در نظر گرفته شده برای تایر در آباکوس نشان دهنده ی دقت بالای مدل سازی در تایر خودرو می باشدکلیدواژه ها
بهینه سازی، تایر، خودرو.مقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.