بررسی ویژگی های مدولاسیون مبتنی بر چیرپ LoRa

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فن آوری های پیشرفته دانش بنیان در علوم مهندسی
  • کد COI اختصاصی: ENGINEERKH02_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 187
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن عباسی جنت آباد

استادیار گروه مهندسی برق،موسسه آموزش عالی خراسان،مشهد

پریسا تیموری برآبادی

کارشناسی ارشد مهندسی برق،گرایش مخابرات،موسسه آموزش عالی خراسان،مشهد

چکیده

امروزه اینترنت اشیاء (IoT) یکی از نوید بخش ترین حوزه های کاربردی در فناوری اطلاعات برای محصولات و خدمات آینده می باشد.فناوری LoRa در لایه فیزیکی به عنوان یک راه حل جالب برای کاربردهای IoT با توان پایین و برد طولانی ظاهر شده است.LoRa (برد بلند)یک خانواده جدید اتصال اینترنت اشیاء بی سیم است که اخیرا تکامل یافته است و در سیستم های تعبیه شده با بتری کم مصرف که نیاز به انتقال مقدار کمی داده در فواصل زمانی کوتاه در برد طولانی دارند ،محبوبیت پیدا کرده است. در طول چند سال گذشته،رویکردهای جدیدی که اغلب به عنوان فناوری های شبکه کم مصرف (LPWA)شناخته می شوند،ظهور کرده اند. LoRaWAN یکی از چندین پروتکلی است که برای تعریف لایه های بالای شبکه توسعه یافته است. LoRaWAN همچنین مسئول مدیریت فرکانس های ارتباطی،نرخ داده و توان برای همه دستگاه ها می باشد.در این مقاله،مفاهیم اساسی شبکه LoRa،فاکتور گسترش LoRa،نرخ کد،مقایسهLoRa با فناوری های مختلف موجود،ویژگی های کلیدی مدولاسیون LoRa بررسی شده و در ادامه ،مطالبی راجع به ویژگی های LoRa که شامل :برد طولانی،طول عمر باتری،ظرفیت شبکه،امنیت و کیفیت خدمات می باشد،آورده شده است.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء،LoRaWAN،امنیت،مدولاسیونLoRa

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.