مدیریت استرس در کودکان باید چگونه انجام شود و بررسی تاثیر زنگ هنر در کاهش استرس دانش آموزان
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مدیریت، فرهنگ و هنر
- کد COI اختصاصی: ICMSCA03_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 167
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد بجنورد
چکیده
زنگ هنر یکی از زنگ های مورد علاقه کودکان در مدرسه است به خصوص دانش آموزانی که علاقه زیادی به هنر و رنگ آمیزی دارند، از این زنگ بسیار لذت می برند. یکی از موضوعات مطرح شده در دنیای امروز، موضوع استرس می باشد که در بین افراد شایع می باشد. استرس بخشی طبیعی از زندگی است و افراد در هر سنی را تحت تاثیر قرار می دهد. به ویژه کودکان از استرس معاف نیستند، زیرا آنها نیز در زندگی روزمره خود با چالش ها و خواسته های مختلفی روبرو هستند. استرس دوران کودکی می تواند از منابع مختلفی مانند فشار مدرسه، انتظارات اجتماعی، مشکلات خانوادگی و حتی تجربیات شخصی ناشی شود. هنگامی که استرس به درستی مدیریت نشود، می تواند پیامدهای منفی مختلفی در زندگی کودک ایجاد کند، از جمله مشکلات جسمی، عاطفی و رفتاری. بنابراین، درک علل، علائم و تکنیک های مدیریت موثر استرس دوران کودکی ضروری است. یکی از دلایل اولیه استرس در کودکان فشار تحصیلی است. از کودکان انتظار می رود استانداردهای تحصیلی را رعایت کنند، تکالیف را به موقع انجام دهند و در امتحانات خوب عمل کنند که همه اینها می تواند منبع استرس باشد. استرس مربوط به مدرسه همچنین می تواند ناشی از فشارهای اجتماعی، مانند قلدری، طرد شدن از همسالان و احساس انزوا باشد. علاوه بر این، مشکلات خانوادگی مانند طلاق، مشکلات مالی یا مرگ در خانواده می تواند باعث استرس قابل توجهی برای کودکان شود. مقاله حاضر در نظر دارد با بررسی منابع موجود در زمینه مورد بحث، به بررسی اهمیت مدیریت استرس و تاثیر زنگ هنر در کاهش استرس دانش آموزان بپردازد.کلیدواژه ها
زنگ هنر، مشکل درونی، مدیریت استرس، کودکانمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.