تاثیر استفاده از نرم افزار های تلفن همراه بر یادگیری زبان دانش آموزان

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین مدیریت، روانشناسی و علوم انسانی در قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: LETCONF07_047
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 244
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مینا حق گوی

کارشناس علوم تربیتی، آموزش و پرورش

الناز غفاری

کارشناس علوم تربیتی، آموزش و پرورش

امیررضا اصغری

کارشناس علوم تربیتی، آموزش و پرورش

چکیده

در حال حاضر، تصور زندگی بدون فناوریها ی تلفن همراه برای هر فردی به سختی امکان پذیر است . افراد به طور روزانه از اپل یکیشن های موبایلی برای اهداف مختلف ، از جمله یادگیری زبان ، استفاده می کنند. این نوع یادگیری که با استفاده از دستگاه های تلفن همراه انجام می شود، به عنوان یادگیری موبا یلی شناخته می شود. به دلیل ویژگی های منحصر به فرد برنامه های تلفن همراه مانند تعامل ، دسترسی آسان و قابل حمل بودن ، این نوع یادگیری به نظر مفید می آید. هدف اصلی از این مطالعه ، سنتز و مرور مطالعات اصلی از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۲ و بررسی اینکه آیا برنامه های کاربردی تلفن همراه مورد استفاده در یادگیری زبان مفید واقع می شوند یا خیر، می باشد. این روش ها براساس بررسی ادبیات منابع موجود در دو پایگاه داده تایید شده ، یعنی Web of Science و Scopus، انتخاب شده اند. پس از فیلتر کردن نتایج و اعمال معیارهای ورود و خروج ، ۱۶ مطالعه مرتبط با موضوع تحقیق شناسایی شده است . نتایج نشان می دهد که مولفه های اصلی استخراج شده از سنتز مطالعات مورد بررسی ، شامل ارزش شناختی و انسجام آموزشی ، کیفیت محتوا، مهارت های زبان ی ، تعامل وسازگاری، و قابلیت استفاده و دسترسی می باشند. یادگیری موبایلی به عنوان یکی از ویژگی های برجسته آموزش در حال تبدیل شدن است زیرا این فرآیند فرصت عالی برای یادگیری زبان فراهم می کند. مزایای کلیدی این روش شامل افزا یش ظرفیت شناختی یادگیرنده ، انگیزه برای مطالعه در محیط های مختلف ، استقلال و اعتماد به نفس یادگیرنده ، و ارتقای یادگیری شخصی می باشند. با این حال ، استفاده از این روش نیازمند احتیاط و توجه به نیازهای دانش آموزان و ارائه مهارت های زبانی متعدد در محیط های آموزشی معتبر می باشد.

کلیدواژه ها

اپلیکیشن های موبایل ؛ یادگیری سیار؛ یادگیری ؛ زبان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.