بررسی نقش مهندسی مجدد و فناوری اطلاعات در بهره وری منابع انسانی در صنایع تولیدی (مطالعه موردی: صنایع کوچک و متوسط استان تهران)

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC12_033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 83
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدشریف سرسالاری

گروه مدیریت صنعتی،واحد فیروزکوه، دانشگاه آزاد اسلامی،فیروزکوه، ایران

چکیده

منابع انسانی را به سختی تحت فشار قرار می دهند تا هزینه های اجرایی منابع انسانی را کاهش دهند، خدمات با کیفیت تری تحویل دهند و فرهنگ سازمانی رقابتی تر و موثرتری ایجاد کنند. دامنه علوم مرتبط با اطلاعات بسیار گسترده و وسیع بوده و مباحثی نظیر علوم رایانه و مهندسی نرم افزار، مخابرات، سیستم های اطلاعاتی مدیریت۱، سیستم های پشتیبانی تصمیم،۲هوش مصنوعی۳، مدیریت اطلاعات،مهندسی دانش،فناوری چند رسانه ای، روباتیک و پایگاه های اطلاعاتی اینترنتی را شامل میشود. این فناوری نوظهور بسیاری از عرصه ها را تحت تاثیر خود قرارداده است که از جمله آنها میتوان به تولید و صنعت و فعالیتهای خدماتی- پشتیبانی اشاره کرد. فناوری اطلاعات در مهندسی مجدد نقش عمده ای ایفا میکند، فناوری به تنهایی و به صورت انتزاعی نمی تواند موجب تغییر و تحول باشد. اما با وجود این، فناوری میتواند تاثیر بسیار قوی و گسترده ای از خود به جا بگذارد، خصوصا وقتی که به نحو صحیح و مطلوبی با یک برنامه مهندسی مجدد ریشه ای که قصد تبدیل سازمان سنتی مبتنی بر فعالیت به سازمان مبتنی بر تیم متمرکز، حول نیازهای مشتریان و تغییر نظام فعالیتی به نظام راهبری فرایند را دارد، عجین شده باشد.جامعه آماری پژوهش حاضر کارشناسان صنایع کوچک و متوسط استان تهران می باشند و نمونه گیری با جدول مورگان انجام شد و پرسشنامه استاندارد توزیع و تحلیل با استفاده از تحلیل آماری انجام شد و نتایج حاکی از آن است که مهندسی مجدد از نقطه نظر فناوری اطلاعات بر بهره وری منابع انسانی تولید موثر است در نهایت پیشنهادات کاربردی ارائه شد

کلیدواژه ها

مهندسی مجدد، فناوری اطلاعات، بهره وری نیروی انسانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.