طراحی مدل توسعه اقتصاد فرهنگی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در شهرداری شیراز
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC12_014
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 167
نویسندگان
کارشناس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شیراز
چکیده
این پژوهش با هدف شناسایی مولفه های توسعه اقتصاد فرهنگی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در شهرداری شیراز بود. روش پژوهشتوصیفی و از نوع همبستگی و گردآوری داده ها بهصورت میدانی و ازلحاظ استفاده از نتایج، کاربردی بود. و جامعه آماری این تحقیق شامل مدیران و معاونین فرهنگی شهرداری شیراز خواهد بود. که طبق آخرین استعلام از شهرداری شیراز تعداد ۲۲۰ نفر به عنوانجامعه اماری مشخص گردید. از آنجا که تعداد جامعه آماری محدود می باشد نمونه تحقیق برابر با جامعه آماری در نظر گرفته میشود برای جمع داده ها از پرسشنامه محقق ساخته استفاده شد. در ادامه اطلاعات به دست آمده و با استفاده از آزمونهای آمارتوصیفی، آزمون فریدمن و از مدل سازی معادلات ساختاری بر اساس رویکرد حداکثر درست نمایی تجزیه و تحلیل شد. لازم به ذکر است در این پژوهش از نرمافزار SPSS نسخه ۲۳ در سطح خطای ۰/۰۵و نرم افزار مدل معادلات ساختاری Amos نسخه ۲۳ بهره گرفته شد. با توجه به آزمون تحلیل عامل اکتشاقی ۸ عامل شناسایی شد عامل اول عنوان عوامل دانش اقتصادی،. عامل دوم عوامل فرهنگ اقتصاد مقاومتی، عامل سوم عوامل نظارتی ، عامل چهارم عوامل مربوط به بازرگانی، عامل پنجم عامل مدیریت صحیحاقتصادی ،عامل ششم عوامل بوم سازی ساختاری، عامل هفتم به عنوان عوامل حامیان مالی، عامل هشتم عوامل بودجه ریزی شناختهمیشود. نتایج نشان می دهد که عوامل عوامل بوم سازی ساختاری با اثر کلی ۰/۸۲ بیشترین تاثیر را بر توسعه اقتصاد فرهنگی بارویکرد اقتصاد مقاومتی در شهرداری شیراز دارد همچنین عوامل عوامل حامیان مالی با ۰/۸۰ ، عوامل مدیریت صحیح اقتصادی با۰/۷۶ ، عوامل نظارتی با ۰/۶۶ ، عوامل بودجه ریزی با ۰/۶۳ ، عوامل دانش اقتصادی با ۰/۶۱ ، عوامل بازرگانی در فرهنگی با ۰/۵۷ ، و عوامل فرهنگ اقتصاد مقاومتی با ۰/۵۱ تاثیر گذار بودند.کلیدواژه ها
توسعه، اقتصاد فرهنگی، اقتصاد مقاومتیمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.