ارائه مدل نیازهای امنیت شغلی کارکنان شهرداری شیراز

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: MANACC12_013
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 144
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن عطاری

کارشناس سازمان آتش نشانی شیراز

چکیده

این تحقیق با هدف ارائه مدل نیازهای امنیت شغلی کارکنان شهرداری شیراز انجام گرفته است، روش تحقیق مورد استفاده در این پژوهش از لحاظ هدف، کاربردی و از لحاظ روش، توصیفی و از نوع همبستگی می باشد. چرا که این روش، متغیرهای مورد مطالعه را همان گونه که هستند توصیف می نماید و همبستگی نیز رابطه بین آنها را نشان می دهد. جامعه آماری این تحقیق شامل کارکنان شهرداری شیراز خواهد بود. که طبق آخرین استعلام از اداره کل اموزش و پرورش شهرداری شیراز تعداد ۴۵۳۶ نفر می باشند. جامعه اماری این کلیه کارکنان شهرداری شیراز خواهد بود. که طبق فرمول مورگان تعداد ۳۴۴ نفر به عنوان نمونه آماری در نظر گرفته می شود. ابزار جمع آوری در این تحقیق پرسش نامه محق ساخته مدل نیازهای امنیت شغلی کارکنان می باشد که در بخش اول، شامل مشخصات فردی (سن،وضعیت تاهل،تحصیلات) و بخش دوم پرسش نامه مدل نیازهای امنیت شغلی کارکنان دسته بندی می شود.پرسش نامه بر اساس مقیاس ۵ ارزشی لیکرت که شامل ۵ طیف (خیلی کم، کم ، متوسط، زیاد، خیلی زیاد) تنظیم شده است. که نمرات ۱،۲،۳،۴،۵ را به ترتیب از خیلی کم تا خیلی زیاد به خود اختصاص دادند. عملیات آماری با استفاده از نرم افزار spssنسخه۲۳ و همچنین نرم افزار Amos نسخه ۲۳ انجام شد. نتایج حاصل از واریانس تبین شده کلی با ارزش ویژه بالاتر از ۱ را دراین آزمون نشان می دهد که ارزش های ویژه پس از چرخش به ترتیب عبارت اند از ۴/۵۴۳، ۲/۸۹۱ ،۲/۵۰۹و۲/۰۰۱ درصد ازواریانس آزمون و در مجمع ۶۸/۱۱۱ درصد کل واریانس های آزمون را تبیین می کند.همچنین چهار عامل در مجموع ۵۹ درصد از واریانس متغیر نیازهای امنیت شغلی کارکنان را تبیین میکنند. نتایج آزمون فریدمن نشان داد که نیاز اجتماعی با میانگین ۷/۱۲ مهمترین عامل و نیاز به شادی با میانگین ۶/۰۹ کم اهمیت ترین عامل می باشد.

کلیدواژه ها

نیاز، امنیت شغلی ، کارکنان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.