شناسایی و اولویت بندی استراتژیهای مدیریت ریسک زنجیره تامین پایدار
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: دوازدهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای نوین حسابداری، مدیریت و علوم انسانی در هزاره سوم
- کد COI اختصاصی: MANACC12_002
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 326
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مدیریت صنعتی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران.
چکیده
هدف از این پژوهشهشناسایی و اولویت بندی استراتژیهای مدیریت ریسک زنجیره تامین پایدار است. این پژوهش از نظر هدف،کاربردی و از نظر روش، اکتشافی است. جامعه آماری تحقیق، ۴۰ نفر از مدیران و کارکنان خبره (مدیران، معاونان و مشاوران با مدرککارشناسی ارشد و بالاتر) شرکت ویراتک فن آور و بر اساس جدول مورگان، حجم نمونه ۳۶ نفر است. روش نمونه گیری نیزتصادفی ساده است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه طیف لیکرت و پرسشنامه ارزیابی معیارها و گزینه ها است. در این تحقیق از نرم افزار اس. پی. اس. اس و نرم افزار بهین تصمیم استفاده شد. در بخش اول، متغیرهایی که از مصاحبه شفاهی و بررسی ادبیات و پیشینه پژوهش شناسایی و استحصا شدند با آزمون تی تک نمونه ای مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای اولویتبندی استراتژی ها نیز از روش تاپسیس استفاده شد. ۴۰ استراتژی شامل ایجاد و پیاده سازی بسترهای همکاری تامین کنندگان، ایجاد قراردادهای به اشتراک گذاری داده ها، تجزیه و تحلیل زنجیره تامین، تنظیم فرمت های استاندارد داده، ایجاد اقدامات امنیت سایبری، تجزیه و تحلیل هزینه کل مالکیت، تخصیص بودجه بر ای مدیریت ریسک زنجیره تامین، برنامه های شناسایی تامین کننده برای ارائه پاداش، توسعه مورد کسب وکار، ادغام عوامل محیطی، اجتماعی و حاکمیتی در ارزیابی عملکرد، نظارت و ارزیابی، همراستایی با استانداردهای بین المللی،تخصص حقوقی، استراتژی های بومی سازی، تعامل دولت، مدیریت تغییر، ظرفیت سازی تامین کننده، آموزش و آموزش کارکنان، همسویی ارزش ها، نقشه راه پذیرش فناوری، بسترهای مشارکتی، تیم های متقابل، اقدامات اعتمادسازی، همکاریهای صنعتی، آئین نامه رفتار تامین کننده، نقشه برداری زنجیره تامین، ممیزی تامین کننده، مشارکت تامینکننده زیر لایه، راه حل های یکپارچه سازی داده ها، ارتقای فناوری، برنامه های توسعه تامین کننده، انتقال فناوری، آموزش و ظرفیت سازی، کارت امتیازی عملکرد تامین کننده، همکاری بلندمدت، ارزیابی ریسک و برنامه ریزی احتمالی، متنوع سازی تامین کنندگان و بازارها، کاهش ریسک تامین کننده، بررسیهای سلامت مالی تامین کننده و شبکه لجستیک قوی بود. این شاخص ها با آزمون تی مورد بررسی قرار گرفتند که همگی تاییدشدند. در ادامه استراتژی ها با روش تاپسیس اولویت بندی شدند که به ترتیب کمبود ظرفیت و توانایی تامین کننده، اختلال در شبکه های زنجیره تامین و محیط قانونی پیچیده رتبه های اول تا سوم را کسب نمودند. برای اولویت بندی استراتژی ها از روش تاپسیس استفاده شد که شبکه لجستیک قوی، برنامه های شناسایی تامین کننده برای ارائه پاداش و تخصیص بودجه برای مدیریت ریسک زنجیره تامین به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب نمودند.کلیدواژه ها
استراتژیها، مدیریت ریسک، زنجیره تامین پایدارمقالات مرتبط جدید
- ارائه مدلی جهت بررسی سبک رهبری ، مدیریت منابع انسانی و طراحی سازمان بر پنهانسازی دانش با نقش میانجی عدالت سازمانی و محیط کار رقابتی (موردمطالعه: شهرداری اصفهان)
- بررسی آنها دارای یک نسبی چه مجموع تولید بیشتر کشورهای تجاری بر صلاحیت کارکنان تشریفات پر زحمت بیشتر خصوصی
- بررسی مزیتی واقعی به بعد موقعیت صادراتی بر عقاید توده مردم نسبت به نوسازی
- بررسی کشورهای توسعه یافته در حال افزایش بر رشد فقر و توزیع درآمد
- بررسی عرضه و تقاضای کار متغییر ساختی بخش لاینفک فرایند رشد بر کمتر کار نتیجه درآمد سرانه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.