مروری نظام مند روش یادگیری برای آموزش مهارت های شنیداری و گفتاری عربی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی معلمان برتر و مدارس پیشرو در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: PJLCO01_2297
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 56
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا جعفری مهدی آبادی

کارشناسی، آموزش زبان عربی، پردیس حضرت معصومه قم

زهرا حیدری خمسلویی

کارشناسی، آموزش زبان عربی، پردیس حضرت معصومه قم

نعیمه سادات حجازی

کارشناسی، آموزش زبان عربی، پردیس حضرت معصومه قم

سمیه زمانی

کارشناسی، آموزش زبان عربی، پردیس حضرت معصومه قم

چکیده

این تحقیق به بررسی روش های یادگیری مناسب برای یادگیری مهارت های شنیداری و گفتاری عربی می پردازد. این پژوهش با رویکرد کیفی انجام شده و داده ها از کتب، مجلات و نظرات کارشناسان مرتبط با موضوع تحقیق گردآوری شده است. سپس داده ها با استفاده از تکنیک های مقایسه ای مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بر اساس ادبیات، مهارت های گوش دادن اولین وسیله ای است که انسان ها با یکدیگر تعامل دارند. در فعالیت های استیما، فرد واژگان (مفردات)، اجزای جمله و ساختار جمله را می شناسد. یادگیری از طریق گوش دادن را می توان با گوش دادن به مکالمات، داستان های کوتاه، سوالات شفاهی و پیام های زنجیره ای انجام داد. مهارت های گفتاری به توانایی بیان کلمات برای انتقال اطلاعات از طریق ایده ها، پاسخ ها یا احساسات مربوط می شود. مهارت های گفتاری را می توان از سطوح مبتدی و متوسط تا بالاترین سطوح آموخت. همه این سطوح به جز مشکلات مادی روش یکسانی دارند. نکته جدید این پژوهش، جایگاه اندیشه محقق در میان نظرات مختلف دانشگاهیان، یعنی طرح ایده هایی است که در زمینه یادگیری مهارت های شنیداری و گفتاری عربی برای دانش آموزان است. محقق برخی از نظرات را رد و دیدگاه های دیگر را تقویت می کند، بنابراین جایگاه نتایج این تحقیق به صورت تفصیلی است.

کلیدواژه ها

آموزش عربی، مهارت های شنیداری، روش نظام مند یادگیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.