بررسی میزان و اهمیت ارتباط بین اعتماد به نفس دانش آموزان و پیشرفت تحصیلی با تاکید بر نقش محیط تعلیمی و اجتماعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش بین المللی روانشناسی، علوم تربیتی و مطالعات اجتماعی
- کد COI اختصاصی: RAVAN06_2064
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
لیسانس زبان و ادبیات فارسی
چکیده
آموزش مهارت ها در خانواده و مدرسه اعتماد به نفس کودکان را تقویت می کند. آموختن مهارتها می تواند در ارتقای سلامت روان و بهتر شدن تصمیم گیری آنان نقش مهمی ایفا کند. مهارت های تفکر خلاق , تفکر انتقادی , حل مساله , تصمیم گیری , برقراری ارتباط , شناسایی احساسات و کنترل آن و نیز مقابله با خشم را باید در مدارس به دانش آموزان آموزش داد. درصورتی که کودکان مهارت های مقاومت در برابر همسالان را آموزش ندیده باشند ممکن است در موقع تعارف همسالان خود به اعمال ناروا قدرت نه گفتن را نداشته باشد.مسئولیت دادن به کودکان و فرزندان آموزش مهارتی است که خانواده ها باید به فرزندان بیاموزند آموزش دادن مهارت ها به کودکان و نوجوانان سبب پیشگیری از سو استفاده جسمی و جنسی از آنان پرخاشگری و اعتیاد می شود.خانواده ازمهمترین نهاد واز نیرومند ترین ارگان اجتماعی است زیرا پایه های خوشبختی وبدبختی انسان در آنجا به وجود می آید.انسانیت و اخلاق آدمی درمحیط خانواده شکل می گیرد وعواطف نیک وبد در آنجابه وجود می آید . وقتی سخن از خانواده به میان می آید بحث از محیطی است که در آن دوکانون مهر وانضباط ، دوانسان یادومسئولیت وشیوه رفتار وخلق وخوی جداگانه آغوش گشوده و فرزند را درکنار خود گرفته اند . سخن از دامنها ی پاکی است که نسلی را در خود می پروراند و آنها را برای حیات شرافتمندانه آماده می سازد .کلیدواژه ها
اعتماد به نفس، پیشرفت تحصیلی، محیط تعلیمی و اجتماعی، دانش آموزان، خانوادهاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.