چالش های پیاده سازی هوش مصنوعی در بازاریابی دیجیتال

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
  • کد COI اختصاصی: EMAA26_041
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 39
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا فرنیا

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده علوم اجتماعی و اقتصاد، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران

چکیده

رشد تکنولوژی و لزوم تطبیق سازمان ها با آن اجتناب ناپذیر است. هوش مصنوعی از جمله مواردی است که در کنار مزایا، چالش هایی را برای بازاریابان به همراه داشته است. طبق یافته ها، تاکنون مباحث مختلفی در زمینه هوش مصنوعی انجام شده است اما مقالات اندکی به بررسی پیاده سازی هوش مصنوعی در بازاریابی پرداخته اند. در این مقاله تلاش شده است ضمن مروری بر ادبیات به بررسی چالش های هوش مصنوعی در بازاریابی، که یک سازمان به دلیل شاخصه های هوش مصنوعی ممکن است با آنها مواجه شود، پرداخته شود. برای دستیابی به این هدف به کمک تحلیل محتوا و بررسی ادبیات پژوهش در این حوزه، چالش های پیاده سازی هوش مصنوعی در بازاریابی مورد بررسی قرار گرفته است. طبق اطلاعات استخراج شده قابل فهم بودن و تفسیر پذیری مدل هوش مصنوعی، قابل کنترل بودن هوش مصنوعی، قوانین و مقررات هوش مصنوعی از جمله چالش های پیاده سازی هوش مصنوعی در بازاریابی برای سازمان می باشند. در حقیقت سازمان ها باید با اقدامات پیشگیرانه از بروز خسارات جبران ناپذیر ناشی از این چالش ها، جلوگیری نمایند.

کلیدواژه ها

چالش های هوش مصنوعی، قابل فهم بودن و تفسیر پذیری مدل هوش مصنوعی، قابل کنترل بودن هوش مصنوعی،قوانین و مقررات هوش مصنوعی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.