مقایسه ویژگی های شخصیتی، امید به زندگی و رضایت از زندگیدر بین مبتلایان به مواد افیونی سنتی و صنعتی شهر کرمان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA26_027
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 113
نویسندگان
چکیده
هدف از انجام این پژوهش بررسی مقایسه ویژگی های شخصیتی، امید به زندگی و رضایت از زندگی در بین مبتلایان به مواد افیونی سنتی و صنعتی شهر کرمان میباشد . این تحقیق از نظر هدف، کاربردی و توسعه ای است و از نظر روش، توصیفی از نوع علی مقایسه ای میباشد که به شیوه تحقیقات میدانی و اسناد و مدارک به جمع آوری داده ها می پردازد. برای جمع آوری داده از سه پرسشنامه استاندارد ویژگی های شخصیتی فرم کوتاه ۶۰ گویه ای نئو، امید به زندگی اشنایدر( ۲۰۰۰ ) و رضایت از زندگی داینر و همکاران(۱۹۸۹ ) استفاده شد. جامعه آماری این تحقیق کلیه افراد که برای ترک اعتیاد به کمپ های ترک اعتیاد مراجعه کرده اند. از روش نمونه گیری تصادفی ساده استفاده شد و تعداد ۱۰۰ نفر از مصرف کنندگان مواد افیونی سنتی و صنعتی انتخاب شدند.که به دو گروه۵۰ نفری که ۵۰ نفر از آنان مصرف کنندگان مواد افیونی سنتی و ۵۰ نفر دیگر مصرف کنندگان مواد افیونی صنعتی که به عنوان حجم نمونه انتخاب و مورد ارزیابی قرار گرفته است. به منظور بررسی آزمون فرضیات تحقیق از آزمون تی مستقل،به وسیله ی نرم افزار Spss۱۹ استفاده شده است.نتایج تحقیق نشان داد بین ویژگی های شخصیتی، امید به زندگی و رضایت از زندگی در بین مبتلایان به مواد افیونی سنتی و صنعتی شهر کرمان تفاوت معناداری وجود دارد.همچنین در بین افراد مبتلا به مواد افیونی از وضعیت مناسبی برخوردار نیستند و افراد باید از حمایت بیشتری نسبت به دیگر افراد جامعه برخوردار شوند.کلیدواژه ها
امید به زندگی ،رضایت از زندگی، ویژگی های شخصیتی ،مواد افیونیمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.