نقش تحولات فناوری اطلاعات در پیشرفت حسابداری امور مالی: تحلیلچالش ها و فرصت ها
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: بیست و ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در علوم و فناوری
- کد COI اختصاصی: EMAA26_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 630
نویسندگان
دانش آموخته کارشناسی حسابداری امور مالی، میاندواب، ایران.
چکیده
تحولات فناوری اطلاعات به سرعت به عنوان یکی از عوامل اساسی در پیشرفت حوزه حسابداری امور مالی مورد توجه قرار گرفته است. این تحقیق با هدف بررسی عمیق نقش تحولات فناوری اطلاعات در حوزه حسابداری، چالش ها و فرصت های ایجاد شده توسط این تحولات را مورد تحلیل قرار داده است. در این تحقیق، ما ابتدا به تشریح تغییرات اساسی که در پی این تحولات در حوزه حسابداری امور مالی ایجاد شده است، می پردازیم. از اتوماسیون فرآیندها تا استفاده از ابر مالی و اطلاعات در زمان واقعی، این تغییرات چگونه به بهبود دسترسی، کاهش هزینه ها و افزایش دقت در حسابداری کمک کرده اند؟ در ادامه، با چالش هایی که این تحولات ممکن است با آنها روبرو شوند، آشنا می شویم. از جمله این چالش ها می توان به مسائل امنیتی، حفظ حریم خصوصی، و نیاز به آموزش مداوم کارکنان اشاره کرد. در نهایت، ما به تحلیل فرصت های ایجاد شده توسط این تحولات پرداخته و چگونگی بهره گیری از این فرصت ها در جهت بهبود عملکرد حسابداری امور مالی را بررسی می کنیم. از تجزیه و تحلیل داده های پیشرفته تا افزایش کارایی و دقت در تصمیم گیری، این فرصت ها چگونه به سازمان ها کمک می کنند؟ روش تحقیق مقاله حاضر، روش توصیفی تحلیلی با فن کتابخانه ای می باشد.کلیدواژه ها
تحولات فناوری اطلاعات، حسابداری امور مالی، چالش ها، فرصت ها.مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.