واقعیت افزوده غیر امتناع سازه در معماری در راستای کسب مهارت مهندسی و عدم استنکاف محتوای آموزشی

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: ICESCONF11_227
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 85
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشید یوسفی تقی دیزج

دانشجوی دکتری معماری ، دانشگاه آزاد اسامی واحد اردبیل ، اردبیل ؛ ایران

چکیده

از آنجاییکه بخش اصلی و مهم هر یادگیری ، محتوا و ماهیت آموزشی است ، ؛ این پژوهش با واکاوی دقیق و عمیق ،تر مباحث آموزش سازه به شیوه فعلی ، در تکاپوی ارائه یک محتوای موثر در راستای اهمیت بخشیدن و جایگاه واقعی و مستند سازه در رشته معماری می با شد، به طوریکه هر دانش آموخته با لمس مباحث سازه و هم سویی آن با معماری و رویکرد های آموز شی سازه در دروس معماری طی پروسه آموزش و یادگیری و پس از اتمام ،نیاز و خواسته های خود را مرتفع و فراهم سازد و یادگیری دانش آموختگان از نقش سازه و معماری مبتنی بر عملکرد در جهت ایجاد یک واقعیت افزوده غیر امتناع و عمیق و قابل کارکرد با ادراک کلی از این مباحث برای هم باشند. . با این حال علارغم اینکه تاکنون پژوهش های چندی در این باره انجام گردیده و مرز بندی هایی که صورت گرفته و بررسی هایی در مورد انف صال سازه و معماری و نقش آن دو مولفه و گ س ستگی بین آنها صورت پذیرفته به دلیل عدم توانایی و عدم تغییر نگرش اولیه که جز به تغییر رویکرد و دیدگاه آموزشی نبوده و عدم پاسخ گو بودن به این موضوع باعث ایجاد شکاف بین گردیده است . در این پژوهش سعی بر این شده که ابتدا یکی از مولفه های اصلی تاثیرگزار بر معماری ، که مولفه جدایی ناپذیر و غیر امتناع سازه می باشد بررسی و رسد گردد تا علل و دلایل عدول و زایل گشته و انفصال و منفک این موضوع که عضوی جدای ناپذیر از مهندسی معماری می باشد بررسی و مورد مداقه قرار گیرد سپس با کاوش در مباحث آموزشی با واکاوی برنامه دهی جهت تولید محتوایی مبتنی بر عملکرد ، برنامه دهی تئوری را شرح دهیم و معیار هایی که تاثیرپذیر و تاثیرگذار خواهند بود را تشریح نموده و به ابعاد کلی موضوع پی خواهیم برد.

کلیدواژه ها

سازه و معماری ، مهارت مهندسی ،محتوای آموزشی ، برنامه دهی آموزشی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.