بررسی رفتار شیروانی همراه با سربار دارای خاک چند لایه مسلح شده با ژئوگرید تحت بارگذاری استاتیکی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_226
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 139
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان
چکیده
با توجه به نزدیک شدن ساخت و ساز در نزدیکی دامنه ها به دلیل کمبود فضای شهری، استفاده از ژئوگریدها به عنوان مسلح کننده امروزه کاربرد بیشتری پیدا کرده اند به همین منظور نحوه عملکرد و استفاده با زاویه مناسب و سختی محوری مناسب می تواند حائز اهمیت باشد، درهمین راستا رفتار شیروانی هایی با شیب های مختلف و متشکل از دو نوع خاک مسلح شده با ژئوگرید با زوایه صفر، ۳۰ و ۶۰ درجه نسبت به افق و سختی محوری ۷۰۰kPa و ۹۰۰kPa در نرم افزار D۲ Plaxis مدل و مورد تحلیل قرار گرفت. بررسی ها نشان داد شیروانی با ایه بندی ماسه - رس- ماسه پایدارتر از شیروانی با ایه بندی رس- ماسه - رس می باشد. همچنین مشخص شد استفاده از ژئوگرید افزایش قابل توجه ضریب اطمینان شیروانی، کاهش قابل توجه تغییرشکل شیروانی و کنترل قابل توجه تنش در نقاط بحرانی را در پی خواهد داشت. همچنین مشخص شد ژئوگرید تاثیر بیشتری در کنترل تغییرشکل های قائم نسبت به تغییرشکل های افقی دارد. نتایج نشان داد قرارگیری ژئوگرید با زوایای صفر و ۳۰ درجه نسبت به افق عملکرد بسیار بهتری نسبت به قرارگیری ژئوگرید با زاویه ۶۰ درجه نسبت به افق داشته است. نتایج بیانگر آن است که با افزایش زاویه قرارگیری ژئوگرید نسبت به سطح افق، مساحت گوه گسیختگی کمتر شده و به سمت شیب شیروانی نزدیک می شود.کلیدواژه ها
ژئوگرید، شیروانی مسلح، بهسازی خاک، پایداری شیروانیمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.