بازطراحی یک خانه در دزفول با استفاده از هوش مصنوعی بر اساس خانه تیزنو
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_199
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 297
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین ، ایران
دانشیار گروه معماری، دانشکده معماری و شهرسازی، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، قزوین ، ایران
چکیده
معماری بومی و خانه های سنتی دزفول ارزش فرهنگی و تاریخی فراوانی دارند. بازآفرینی خانه های سنت ی دزفول با استفاده از الگوها و ویژگی های معمار ی بومی ، به همراه تلفیق معماری سنتی و امروزی، می تواند در زمینه حفظ و ارتقای ارزشها ی معمار ی، تاریخی و فرهنگ ی این منطقه مورد استفاده قرار گیرد. ابزار هوش مصنوعی در بازطراحی خانه های سنت ی ،به معماران و طراحان امکان می دهد تا به صورت سریع و دقیق ، الگوها و ویژگی ها ی معماری بومی را تجزیه و تحلیل کنند و طرحهای جدیدی را با استفاده از این الگوها ایجاد کنند. هدف این مقاله بازطراحی معماری بومی خانه ای در دزفول با استفاده از هوش مصنوعی است . روش پژوهش این مطالعه بر پایه ی مطالعات کتابخانه ای، مشاهده، برداشت های میدانی و استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی تحت وب می باشد. استفاده از هوش مصنوعی در معماری به عنوان ابزاری با قابلیت یادگیری و شخصی سازی در راستای اهداف طراحان و معماران بوده، که کمک ارزشمندی در رسیدن به تعداد زیادی از نتایج مطلوب و انتخاب بهترین نتیجه در کوتاهترین زمان است . در نتیجه ی فرآیند این مطالعه ابزار هوش مصنوعی با یادگیری الگوها، عناصر و تزئینات معماری بومی دزفول ارتقا پیدا کرد و توانست به معمار در جهت بازطراحی خانه ای در دزفول کمک کرده و طیف وسیعی از نتایج را ارائه دهد.کلیدواژه ها
بازطراحی ، هوش مصنوعی ، معماری بومی ، دزفول، خانه تیزنو.مقالات مرتبط جدید
- راهکارهای طراحی مسیر میدان امام حسین (ع) تا خیابان سبلان با رویکرد پیاده محوری
- واکاوی فضایی زیست پذیری شهری با رویکرد توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر رشت)
- تلاقی برنامه ریزی شهری و ورزش همگانی: تحلیل نظری و رویکردهای نوین
- پیوند مکان سوم و خلاقیت در طراحی فضاهای شهری
- تاثیر تنش های زیستی و غیر زیستی بر درختان شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.