ارزیابی نقش بالکن ها در کاهش مصرف انرژی ساختمان های مناطق معتدل و مرطوب
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_190
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 81
نویسندگان
گروه معماری، واحد همدا ن، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران
گروه معماری، واحد همدان، دانشگاه آزاد اسلامی، همدان، ایران
چکیده
با افزایش روز افزون جمعیت در تمام نقاط کره زمین و کمبود انرژی و خطرات استفاده پس از آن مانند گاز های دی اکسید کربن و... دنیا به این فکر فرو رفت که با استفاده ار معماری پایدار که اهمیت مهمی در دنیا دارد، با استفاده روش هایی برا کاهش مصرف انرژی های مکانیکی تجدید ناپذیر و استفاده حداکثری از انرژی های تجدید پذیر باشد. کاهش مصرف انرژی های تجدید ناپذیر در ساختمان یکی از اهداف اصلی این پژوهش مطالعاتی به شمار می آید. برای دستیابی به این هدف، راهکارها و روش های متنوع و گوناگونی وجود دارد. استفاده از باد یکی از روش های کاهش مصرف انرژی می باشد. در اقلیم معتدل و مرطوب که بارزترین خصوصیات آن رطوبت و بارش می باشد، ایجاد تهویه مطبوع برای ساکنین امری ضروری است . بالکن ها علاوه بر تاثیر در نمود بیرونی ساختمان، فضاهای عملکردی را در ساختمان ایجاد میکند که باعث ایجاد کوران و مدیریت جریان هوا میشود، این خود این امر باعث کاهش انرژی خواهد شد. این پژوهش به مطالعه اولیه در مورد این موضوع پرداخته و سعی دارد به بررسی عمق های مختلف برای سه مدل متفاوت از نوع بالکن (یک طرف بسته ، دوطرف بسته و سه طرف بسته ) و با مقایسه آنها می پردازد. بیشترین تهویه طبیعی در کاهش مصرف انرژی مکانیکی و رسیدن به الگویی مناسب از نظر نوع بالکن و عمق بالکن در ساختمانهای مسکونی دراقلیم معتدل و مرطوب وابسته بوده تا تاثیر اساسی در کاهش مصرف انرژی به وسیله بالکن داشته باشند. نتایج نشان می دهد که قرار گیری بالکن در جهت ها، شکل ها و عمق های مختلف ، بر کاهش و یا افزایش انرژی موثر است .کلیدواژه ها
بالکن ، اقلیم ، اقلیم معتدل و مرطوب ، کاهش مصرف انرژیمقالات مرتبط جدید
- مطالعه عددی تاثیر شکل شکاف با هندسه جدید در میراگرهای شکافدار بر عملکرد لرزه ای اتصالات تیر به ستون
- انتخاب مکان بهینه احداث لندفیل شهری با لحاظ معیارهای ژئوتکنیک زیست محیطی در شهر کرمانشاه
- تبیین مولفه های موثر بر افزایش عمر تماشا
- تدوین استراتژیهای موردنیاز برای مدیریت بازاریابی موثر در ای ران مطالعه موردی شرکت کوچک خدمات فنی و مهندسی ساختمانی
- تبیین سازوکار اثرگذاری فضاهای مفصلی بر کیفیت زندگی در مجتمع های مسکونی براساس نظریه ادراک-رفتار برنامه ریزی شده
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.