تشخیص و شناسایی پلاک های واگن با استفاده از دوربین DH-IPC به منظور نظارت برحمل و نقل ریلی
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_169
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 146
نویسندگان
فارغ التحصیل کارشناسی ارشد سنجش از دور دانشگاه شیراز
چکیده
این مقاله یک مطالعه موردی در زمینه اتوماسیون مدیریت واگن در سیستم راهآهن ایران است که با استفاده از روشهای بینایی کامپیوتر و یادگیری عمیق ، به تشخیص پلاک روی واگن ها و خواندن کاراکترهای اپتیکی فارسی (POCR) برای رفع نیاز به مدیریت کارآمد و دقیق قطارها پرداخته است . دوربین مورد استفاده در این مطالعه DH-IPC است . با استفاده از دوربین های متنوع با تمرکزهای متفاوت برای تطبیق با تنوع پیکربندی ریل ها، ویدیوها را جمع آوری کرده و تبدیل به تصاویر برای تشخیص پلاک قطار و POCR کردهایم . با غلبه بر چالش هایی مانند حرکت دینامیک واگن ها و شرایط نورپردازی متغیر و زمان پردازش ویدیوها به منظور پیش بینی در زمان واقعی ، روش های نوآورانه پردازش تصویر و یادگیری عمیق مانند YOLOv۸ اجرا شدند که منجر به مجموعه دادههایی با دقت ۱۰۰ درصد در تشخیص پلاک و دقت ۹۷,۹۰ درصد در تشخیص و خواندن کاراکترهای اپتیکی فارسی شد. سیستم پیشنهادی بسیار دقیق و قدرتمند است و از پتانسیل بسیار خوبی برای ایجاد تحول در جنبه های حیاتی مدیریت قطار در سیستم حمل و نقل ریلی برخوردار است .کلیدواژه ها
مدیریت واگن ، DH-IPC، YOLOv۸، اتوماسیون تشخیص پلاک، POCRمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.