نقش تکنولوژی و تحول آن در معماری

  • سال انتشار: 1403
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
  • کد COI اختصاصی: ICESCONF11_149
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 148
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ارسلان طهماسبی

دانشیار معماری دانشگاه ازاد اسلامی واحد سنندج

سونیا پاشائی

دانشجوی دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

آرزو زارعی

دانشجوی دکتری معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

چکیده

توجه به بحث زیبایی در معماری و شهرسازی و امکان زیباسازی شهرها و فضاهای شهری با استفاده از ایدههای خلاق و نو، چه در بافت های جدید و چه در بافتهای قدیمی ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است افزایش تاثیر سیستم های ارتباطی بر زندگی انسان بخش جدانشدنی آن است . امروزه در بسیاری از دانشگاههای دنیا استفاده از فناوری اطلاعات برای انتقال دانش با توجه به نامحدود و پایان ناپذیر بودن اطلاعات در آن، استفاده می شود. در دنیای کنونی استفاده از فناوری اطلاعات به عنوان ابزار طراحی یکی از موضوعات بحث برانگیز در آموزش مهندسی معماری است پیشرفت هایی که هرروزه در فناوری اتفاق می افتد، جنبه های مختلف زندگی شهری، به ویژه معماری را به طور قابل توجهی تحت تاثیر قرار می دهد و بر همین اساس، تصور می شود معماری در آینده، متاثر از تغییرات امروز، به طور کلی متحول شود. در عصر کلاندادهها و تغییراتی که در فرهنگ های مختلف سراسر جهان در حال وقوع است ، معماران نیز باید رویکردهای خود را در زمینه طراحی تغییر دهند تا بیشترین سازگاری را با دنیای اطراف به وجود بیاورند در واقع ، هر روزه نقش معماران در طراحی در حوزههای مختلف ، از زیرساخت ها گرفته تا تجهیزات مورد نیاز انسانها پررنگ تر می شود و به همین دلیل ، همگامسازی تدابیر آنها با پیشرفت تکنولوژی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است . معماران از این واقعیت به خوبی آگاه هستند و طی چند دهه گذشته ، تحولات فکری زیادی را در زمینه طراحی تجربه کردهاند. در ادامه به معرفی رویکردهای جدید معماری شهری پرداخته می شود که به پیش بینی بسیاری از محققان، آینده معماری جهان را در بر خواهد گرفت

کلیدواژه ها

معماری،فن آوری اطلاعات، تحول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.