بررسی رفتار شمع های تکی و گروهی کلاهک دار تحت بارهای خارج از مرکزیت
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_139
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 103
نویسندگان
عضو هیئت علمی گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نورآباد ممسنی
دانشجو کارشناسی ارشد عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نورآباد ممسنی
عضو هیئت علمی گروه عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نورآباد ممسنی
چکیده
بررسی رفتار شمع های تکی و گروهی کلاهک دار تحت بارهای خارج از مرکزی از اهمیت بالایی برخوردار است . با استفاده از تئوری نیروی برش و لحظه ها می توان این رفتار را مورد بررسی قرار داد. معادلات تعادل نیروها برای هر شمع یا گروه شمع ها باید حل شود تا وضعیت تعادل آنها مشخص شود. این بررسی می تواند به طراحان و مهندسان کمک کند تا بهترین راهکارهای سازههای خود را انتخاب کنند و از نظرات مهندسی سازه استفاده کنند. در این مقاله به بررسی رفتار شمع های تکی و گروهی کلاهک دار تحت بارهای خارج از مرکزیت با استفاده از مدلسازی در نرم افزار ABAQUS پرداخته شده است . بر اساس نتایج تغییرات ظرفیت باربری در برابر خروج از مرکزیت برای شمع های منفرد مشاهده شده است که با افزایش نسبت خروج از مرکزیت مقدار ظرفیت باربری نهایی کاهش یافته است . به این ترتیب با افزایش ۴ برابری خروج از مرکزیت مقدار ظرفیت باربری ۲۰ درصد کاهش یافته است . همچنین ، بر اساس نتایج تغییرات ظرفیت باربری در برابر خروج از مرکزیت برای گروه شمع مشاهده شده است که با افزایش نسبت خروج از مرکزیت مقدار ظرفیت باربری نهایی گروع شمع کاهش یافته است . به این ترتیب با افزایش ۴ برابری خروج از مرکزیت مقدار ظرفیت باربری ۶۷ درصد کاهش یافته است .کلیدواژه ها
شمع تکی ، شمع گروهی ، شمع کلاهک دار، بارهای خارج از مرکزیتمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.