بررسی علل و راهکارهای کنترل آبگرفتگی های معابر شهری (مطالعه موردی: شهر اصفهان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_124
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 184
نویسندگان
مسئول امور شهر خدمات شهری منطقه ۱ شهرداری اصفهان
رئیس اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان
ناظر عالی اداره هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری اصفهان
چکیده
معابر از ارکان اصلی یک شهر شمرده می شوند در واقع جابجایی ساکنین یک شهر وابسته به شبکه معاب ان شهر(که در خدمت حمل و نقل عمومی و نیمه عمومی است ) می باشد. علاوه بر معابر شهری که شامل آزاد راهها، بزرگراه ها، خیابان ها، پیاده رو ها می شوند، شبکه هدایت آبهای سطحی و فاضلاب داخل شهرهل از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. شبکه هدایت آبهای سطحی عموما با هدف سود رسانی به بشر و در جهت تامین آب مورد نیاز شهرها، جمع آوری و خروج فاضلاب شهری و صنعتی ، خروج روانآب و کاهش خسارات ناشی از سیل مورد استفاده قرار می گیرند.امروزه با توسعه شهرنشینی موضوع مدیریت سیل و جمع آوری و هدایت آب های سطحی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است . وقوع سیل و آبگرفتگی های گسترده در حوزه های شهری باعث ایجاد خسارات جانی و مالی فراوان و تاثیرات نامناسب و مخرب در ژئومورفولوژی و ارزش های اکولوژیک و طبیعی حوزه های شهری می شود. بنابراین شهرهایی که بدون قاعده و برنامه توسعه پیدا کرده اند، فاقد سیستم طراحی شده برای جمع آوری و هدایت آب های سطحی هستند، برخی از شهرها حتی سیستم دفع فاضلاب ندارند. این مقاله به نقش انسان در بروز سیل و آبگرفتگی شهری و همچنین اقدامات و میزان آمادگی شهرداری اصفهان در راستای مواجهه با آن می پردازد. روش این پژوهش مطالعات کتابخانه ای، اسنادی و بازدید میدانی می باشد.کلیدواژه ها
آبگرفتگی ، شهرداری اصفهان، معابر، سیلاب، بحرانمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.