تحلیل میزان تحقق پذیری شاخص های خلاقیت شهری در شهرستان الیگودرز (استان لرستان)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_084
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 171
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، ایران
استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد الیگودرز، الیگودرز، ایران
چکیده
با ظهور عصر جهانی در قالب شبکه ها و جریان سرمایه ، کالاو خدمات و با تمرکز عصر پساصنعت بر تولید دانش و اطلاعات، وظیفه شهرها بسیار مهم و حیاتی است . به همین دلیل در عصر فراصنعت برخلاف عصر صنعت که صنایع ، محرک اصلی توسعه هستند؛ شهر خود بستر توسعه و ایجاد عصر پساصنعت گردید. در این بین هر شهری که بستر مناسبی را برای تولید دانش ، حفظ سنت ها، حضور نهادها، هویت شهری، صنایع خلاق، اقتصاد خلاق و افراد خلاق مهیاسازد، مطمئنا در توسعه همه جانبه گام موفق تری بر می دارد. در عصر جهانی شدن و اطلاعات رقابت اصلی برای دستیابی ایده هاست و شهرها به عنوان مراکز اصلی پرورش و جذب ایده ها نقشی مهم در این رقابت دارند. از این رو شهرها سعی می کنند زمینه را جهت آشکارسازی خلاقیت ساکنین خود و نیز جذب نیروهای فکری و خلاق فراهم آورند. برای اینکه محیط شهری بتواند منجر به ظهور خلاقیت افراد شده و نیز افراد خلاق را از بیرون جذب نماید باید حائز شرایط خاصی باشد .این پژوهش درصدد تبیین و تحلیل میزان تحقق پذیری شاخص های خلاقیت شهری در شهرستان الیگودرز است که در راستای آن رابطه بین متغیرهای عوامل یا مولفه های شهر خلاق در شهر مذکور مطالعه می شود. متد پژوهش حاضر روش توصیفی با رویکرد تحلیلی است . برای تحلیل داده های آماری بدست آمده از شاخص های آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است . برای بررسی های میدانی از پرسشنامه و در تحلیلی داده های بدست آمده از آماره های استنباطی نظیر تحلیل واریانس و رگرسیون بکار گرفته شده است . جامعه آماری محله شهر الیگودرز می باشد. جهت رسیدن به شاخص های خلاقیت شهری ایجاد همگرایی بیشتر بین متخصصین جامعه و مسولان مدیریت شهری برای مدیریت مطلوب هر یک از محلات شهرستان الیگودرز باید برقرار شود تا اهداف پژوهش حاصل گردد.کلیدواژه ها
خلاقیت ، شهر هوشمند، الیگودرز، خلاقیت شهری، لرستانمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.