شناسایی و اولویت بندی عوامل موثر بر روی عدم تحقق اهداف کیفی پروژه های نفتی در ایران با رویکرد ANP (مطالعه موردی: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب)
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_049
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 136
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مدیریت ساخت، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاداسلامی واحد قشم
استادیار، گروه مهندسی عمران، دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس، ایران
عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران، واحد قشم، دانشگاه آزاد اسلامی، قشم، ایران
چکیده
نقش پروژهها و به خصوص پروژه های ساخت و ساز در عمران و آبادانی کشورها آنقدر زیاد است که ابزارهای مختلفی برای بهبود روند انجام پروژهها ارائه شده است. ابزارهای گوناگون مدیریت و کنترل پروژه، روش های تامین پیمانکاران پروژه، روش های ارزیابی و انتخاب تامین کنندگان و ... نمونه هایی از تلاشها به منظور انجام مناسب و کم نقص پروژهها می باشد. هدف پژوهش حاضر شناسایی و اولویتبندی عوامل موثر بر روی عدم تحقق اهداف کیفی پروژههای نفتی در ایران با رویکرد ANP (مطالعه موردی: شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب) میباشد. تحقیق از منظر شیوه اجرا تحقیقی توصیفی - پیمایشی است. از لحاظ هدف، این تحقیق در زمرهی تحقیقات کاربردی قرار می گیرد. از جنبهی کمی یا کیفی بودن، پژوهش حاضر دارای جنبه هایی کمی و کیفی میباشد. جامعهی آماری تحقیق شامل مدیران عالی/ میانی، کارشناسان و کارشناسان ارشد شرکتهای پالایش نفت اصفهان و پالایش نفت بندرعباس به عنوان کارفرما، پیمانکاران به عنوان مجری پروژهها و مشاور (MC)، تشکیل میدهند با توجه به این که جامعه آماری تحقیق حاضر محدود است، از رابطه ی کوکران برای تعیین حجم نمونه استفاده شده است با استفاده از فرمول کوکران در نهایت ۱۵ نفر از خبرگان در این شرکتها واجد شرایط بودند. در این تحقیق از رویکرد ANP استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان داد با توجه به تحلیل نهایی عوامل موثر بر روی عدم تحقق اهداف کیفی پروژههای نفتی در ایران با ترکیبی ANP ، قابل مشاهده است که " مدیریتی و سازمانی("(F با وزن "۰,۳۵۴۲۸" و " سیاسی و حقوقی "(A) با وزن "۰,۲۳۹۹۳" به عنوان مهمترین معیارهای مدل یکپارچه ANP، برای عوامل موثر بر روی عدم تحقق اهداف کیفی پروژههای نفتی در ایران با استفاده از روش ANP، تعیین شدند.کلیدواژه ها
پروژههای نفتی، ایران، ANP ، شرکت ملی، مناطق نفت خیز جنوبمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.