ارزیابی و مدیریت ریسک قراردادهای EPC در پروژههای عمرانی زیربنایی (راه سازی و تونل )
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_025
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 178
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل ایرا ن
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران، مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل ایرا ن
استادیار گروه مهندسی عمران دانشگاه پیام نور صندوق پستی ۳۶۹۷-۱۹۳۹۵ تهران ایران،
چکیده
امروزه بخش عمده سرمایه هر کشور، به خصوص کشورهای درحالتوسعه به پروژههای عمرانی و زیربنایی آن اختصاص دارد و یکی از عوامل رشد و توسعه اقتصادی هر جامعه موفقیت در اجرای پروژههای عمرانی آن محسوب می گردد. طرحهای عمرانی در حکم نبض اقتصاد جامعه هستند؛ به اعتبار این طرحها، سرمایه گذاریهای دولتی محقق و به همراه سرمایه گذاریهای بخش خصوصی رشد اقتصادی را موجب می شوند پژوهش حاضر تحت عنوان ارزیابی و مدیریت ریسک قراردادهای EPC در پروژههای عمرانی زیربنایی در راه سازی و تونل باهدف ارزیابی و مدیریت ریسک قراردادهای EPC در پروژههای عمرانی زیربنایی در راه سازی و تونل به بررسی تعیین ابعاد و مولفه های مدیریت ریسک قراردادهای EPC در پروژههای عمرانی زیربنایی در راه سازی و تونل و تعیین اهمیت هر یک از مولفه های مدیریت ریسک قراردادهای EPC در پروژههای عمرانی زیربنایی در راه سازی و تونل پرداختند با استفاده از طریق مطالعات کتابخانه ای و استفاده از پرسش نامه و سپس پرسش نامه ها مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته شد و نتیجه گیری می شود در روش EPC کلیه مراحل طراحی ، تهیه ، ساخت و اجرا بر عهده پیمانکار است . حتی مطالعات طراحی پایه و تفصیلی ، خریدهای موردنیاز برای پروژه و اجرای عملیات موضوع پیمان کاملا بر عهده پیمانکار می باشد. بعد از تکمیل پروژه، کارفرما فقط با چرخاندن یک کلید از تسهیلات پروژه بهرهبرداری به عمل می آورد، به همین دلیل به پروژههای ازاین دست TURNKEY/EPC نیز گفته می شود.کلیدواژه ها
مدیریت ریسک ، قراردادهای EPC ، پروژههای عمرانی ، راه سازی و تونلمقالات مرتبط جدید
- بررسی علل وقوع و پیشگیری از سقوط در کارگاه های ساختمانی
- بررسی تاثیر جداسازهای لاستیکی بر پاسخ لرزهای مخازن مکعبی مایع
- بررسی تاثیر مقاومت فشاری بتن در پاسخ دینامیکی س د های بتنی وزنی با مطالعه ی موردی سد سفیدرود
- تاثیر طراحی شهری بر سلامت روان: تحلیل عناصر محیطی و رفاه شهروندان
- کاربرد فناوریهای هوشمند در بهینه سازی مدیریت و برنامه ریزی شهری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.