بررسی نفوذپذیری در حالت تغییرات دمایی در نمونه های دارای پوشش آب بندکنندهی بتن
- سال انتشار: 1403
- محل انتشار: یازدهمین کنفرانس ملی مهندسی عمران، معماری و توسعه شهری پایدار ایران
- کد COI اختصاصی: ICESCONF11_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 141
نویسندگان
کارشناس ارشد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)،
استاد، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)،
دکتری، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)،
چکیده
عمر خدمت دهی طولانی مترادف با دوام در نظر گرفته می شود. طبق تعریف کمیته ۲۰۱ انستیتوی بتن آمریکا، دوام بتن سیمان پرتلند به میزان مقاومت آن در برابر عوامل هوازدگی ، حمله شیمیایی ، سایش یا فرآیندی که موجب آسیب دیدگی شود گفته می شود. بنابراین بتن بادوام، بتنی است که شکل اولیه ، کیفیت و قابلیت خدمت دهی خود در شرایط محیطی اش حفظ کند. عوامل موثر بر ایجاد دوام مناسب بتن عبارتند از: پایین بودن نسبت آب به سیمان، سالم بودن مصالح تشکیل دهنده بتن ، متراکم و خوب ساخته شدن بتن ، عمل آوری صحیح بتن ، کنترل درصد حباب هوا و ارزیابی دوام بتن . در بین عوامل فوق، نفوذ ناپذیری بتن در برابرآب، اکسیژن، دی اکسید کربن و سایر موارد مضر از مشخصه های اصلی موثر بر پایایی و دوام بتن است . در کنار روش های متداول برای جلوگیری از نفوذپذیری و خوردگی بتن و آب بند نمودن آن همچون استفاده از سیمان های پوزولان طبیعی و مصنوعی ، میکروسیلیس ، حفاظت کاتدی و... استفاده از پوشش بتنی محافظ ، یکی از روش های مقرون به صرفه و موثر است . در این پژوهش به بررسی و تاثیر دو پوشش (یکی رزین و دیگری آکریلیک ) در کاهش نفوذ می پردازیم . در این راستا، در این پروژه به بررسی تاثیر پوشش های اپوکسی رزین و آکریلیک RC۱ بر نفوذپذیری بتن با استفاده از دستگاه جدید الاختراع ” محفظه استوانه ای ” پرداخته شده است . نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که استقرار نمونه در شرایط تغییرات دمایی باعث افزایش نفوذپذیری در مقاومت ۲۵ مگاپاسکال به مقدار ۳۸ میلی لیتر و در مقاومت ۳۵ مگاپاسکال به مقدار ۵/۲۳ میلی لیتر شده است .کلیدواژه ها
محفظه استوانه ای، پوشش ، پیچش ، شرایط حاد تغییرات دمایی ، چسبندگی .مقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.